Melyik strandról a legszebb a Balaton?
Rákerestem, de csak a kilatókat adja ki, ha meg strandra keresek rá, akkor a legjobb strandokat. Én kifejezetten arra lennék kíváncsi, hogy a partról nézve honnan adja a legszebb arcát a tó. Ahol voltam:
Keszthely, Vonyarcvashegy:innen nem tetszett
Balatonboglár: tetszett, háttérben látni a Tanúhegyeket
Tihany:tetszett
Balatonfüred :nem tetszett, de pl Keszthelynel azért szebb, viszont rettenetesen zsúfolt volt, és túl hypolt a város is,bár ennek a kilátáshoz nincs köze.
Badacsony: ugyanaz a véleményem mint Balatonfürednél
1.Szerintetek honnan a legszebb látvány a Balaton?
2.Második kérdésem, hogy melyik a kedvenc strandod a Balatonon és miért?
Ez a kettő ugye lehet eltérő.
Van pár kedvenc "kilátóhelyünk" - de egyik sem strand...
Pl. az akarattyai magaspart, vagy Aszófő, esetleg Akali szőlőhegy, és van még pár gyönörű látvány kínáló hely.
A strandokat illetően szerintem az akali nagyon szép gondozott. A vonyarci strand lett idén a legjobb minőségű strand egyébként.
De ismétlem: elválik a strandolás és a kilátás....
Igen én is ezt mondom, h más a strandolás, más a kilátás, ezért is kérdezem két külön kérdésben. :)
A kilatokat köszönöm, de engem tényleg most csak a strandról való látvány érdekelne.
Szimpla fizika. A strand a "tengerszinten" van, eleve nem látsz el messze onnan....
A déli parti strandokról persze látszik jó hosszan az északi part, a hegyek, Tihany, stb. - de ezek a szabadstrandok mind elég zsúfoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!