Vácról mi a véleményetek?
Munka - attól függ, mit szeretnél. Ha hajlandó vagy Pestre intézni és nem érdekel a dugó illetve a vasúthálózat problémái, akkor jó, de helyben azért nincs akkora választék.
Az oktatás jó, bár a helyi katolikus főiskola nem túl piacképes szakmákat ad, de Pest közel van, a középiskolák jók.
Szórakozás - a mi? Van egy diszkó, de oda inkább a környéki falusiak járnak, a helyiek meg Pestre. Beülős helyek elmennek, pláza csak torzó van, Meki majd lesz.
Van sok hiba, lassan-lassan javítgatják pl. az utakat, de a csövesek és a drogosok mindennapos látványok ahogy a szemét is, illetve pl. a szemétszállítás siralmas. Megszüntették a szelektív gyűjtőpontokat és 2 hetente (nem) viszik el, szóval visszafejlődés. A Tesco egy f**s, de Lidl van 2, Aldi is.
A helyijáratok fényévente közlekednek.
Nem tudom, mi érdekel részletesebben, egyébként nem rossz itt lakni, de van hová fejlődni.
Nem sok szórakozási lehetőség van, nem tudom, mi érdekel. Van egy diszkó ami elmegy, de a közönsége érdekes tud lenni. Kávézó, étterem, cukrászda akad, későn nyitva tartó is, oda nem szoktam járni. Mozi nincs, néha a művházban vetítenek, itt koncertek is szoktak lenni, illetve színház is van.
Viszont zónázóval 25 perc a nyugati, tehát ha szórakozni akarsz, érdemes inkább Pestre menni.
A V4 fesztivált a sikeres városvezetés átengedte más városnak, most ért véget az egyetlen nagyszabású városi buli a vigalom, ahol különféle koncertek szoktak lenni és túlárazott vásár. Illetve pár izé szokott lenni a főtéren, de más városokhoz képest elég gyenge.
A mostani polgármester kicsit mintha jobban odafigyelne a tényleges polgármesteri feladatra. Az előző szart az egészre.
Azóta javulnak az utak, épülnek a dolgok stb.
Ez nem az Ő érdeme ugyan, de megnyílt 13-án a McDonald's is.
A többit meg talán írták felettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!