Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Vácról mi a véleményetek?

Vácról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Lakik esetleg valaki Vácon? Mi a véleményed róla?

2022. júl. 17. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem munka, oktatás, szórakozás szempontjából nagyon jó.
2022. júl. 21. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Munka - attól függ, mit szeretnél. Ha hajlandó vagy Pestre intézni és nem érdekel a dugó illetve a vasúthálózat problémái, akkor jó, de helyben azért nincs akkora választék.

Az oktatás jó, bár a helyi katolikus főiskola nem túl piacképes szakmákat ad, de Pest közel van, a középiskolák jók.

Szórakozás - a mi? Van egy diszkó, de oda inkább a környéki falusiak járnak, a helyiek meg Pestre. Beülős helyek elmennek, pláza csak torzó van, Meki majd lesz.

Van sok hiba, lassan-lassan javítgatják pl. az utakat, de a csövesek és a drogosok mindennapos látványok ahogy a szemét is, illetve pl. a szemétszállítás siralmas. Megszüntették a szelektív gyűjtőpontokat és 2 hetente (nem) viszik el, szóval visszafejlődés. A Tesco egy f**s, de Lidl van 2, Aldi is.

A helyijáratok fényévente közlekednek.

Nem tudom, mi érdekel részletesebben, egyébként nem rossz itt lakni, de van hová fejlődni.

2022. júl. 21. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Itt van a legtöbb műemléki épület per fő, erre kopottabbak az utak, járdák, közterek mint Salgótarjánban, csoda hogy a képviselőket nem lincselték még meg.
2022. júl. 22. 11:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Sajnos úgy látom én is, hogy rengeteg a csöves, drogos az utcákon, még a sétáló utcában is. Tulajdonképpen a szórakozási lehetőségek érdekelnek komolyabban. Kettes válaszoló Köszönöm h ilyen részletesen válaszoltál.
2022. júl. 26. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem sok szórakozási lehetőség van, nem tudom, mi érdekel. Van egy diszkó ami elmegy, de a közönsége érdekes tud lenni. Kávézó, étterem, cukrászda akad, későn nyitva tartó is, oda nem szoktam járni. Mozi nincs, néha a művházban vetítenek, itt koncertek is szoktak lenni, illetve színház is van.

Viszont zónázóval 25 perc a nyugati, tehát ha szórakozni akarsz, érdemes inkább Pestre menni.

A V4 fesztivált a sikeres városvezetés átengedte más városnak, most ért véget az egyetlen nagyszabású városi buli a vigalom, ahol különféle koncertek szoktak lenni és túlárazott vásár. Illetve pár izé szokott lenni a főtéren, de más városokhoz képest elég gyenge.

2022. júl. 26. 15:56
 6/7 anonim válasza:
75%

A mostani polgármester kicsit mintha jobban odafigyelne a tényleges polgármesteri feladatra. Az előző szart az egészre.

Azóta javulnak az utak, épülnek a dolgok stb.

Ez nem az Ő érdeme ugyan, de megnyílt 13-án a McDonald's is.

A többit meg talán írták felettem

2022. dec. 15. 02:27
 7/7 anonim válasza:
100%
Szerintem Vác egy kifejtetten élhető város benyomását kelti. Van minden, ami kell: jó oktatás [több váci középiskola is benne van a top 100-ban], bevásárlási-, szórakozási lehetőség, sport élet. A Dunakanyar régió központja, szupereket lehet innen kirándulni, biciklizni, futni. Szerintem a kulturális programok is hangulatosak. Mi Veresegyházról szoktunk átjárni Vácra advent idején, ilyenkor még hangulatosabb a város. A közlekedése vasúton Budapest felé jó, közúton kevésbé. A délutáni órákban azért erős a forgalom a városban.
2022. dec. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!