Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit vigyek utazásra? TÖBBI LENT🙂

Julia kérdése:

Mit vigyek utazásra? TÖBBI LENT🙂

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hét múlva megyek magyarországra (tán kiköltözni, nem biztos h ott maradunk ) és nem tudom miket pakoljak.Senmmi ötletem sincs miből mennyit vigyek! Ukrán vonattal megyek, szóval ha valaki tudna ebben segíteni, vagy már költözött kérem szépen írja le ha akarja. ❤️🥺●

16/L

Jah és még sosem voltunk sehová nyaralni.(Nem volt rá pénz)

#Megyek -megyünkxd
2022. júl. 5. 08:54
 1/1 Kései Sirató ***** válasza:

Szia!

Ha szedsz gyógyszereket, azokat feltétlenül hozd magaddal, a telefonodat és a töltőjét, ha van bármilyen arany ékszered, azt tedd fel, ne hagyd otthon, legfontosabb ruhákat, alsóneműt, ha szemüveges vagy, azt se hagyd otthon, mivel nyár van, hozzál egy napszemüveget is, legyen nálad manikűr készlet, amiben olló is van, én ragtapaszt is tennék be, a legkényelmesebb cipődet vedd fel és tegyél be egy szandált és egy papucsot, törölközőt és ami még neked fontos. Akkora legyen a táskád/bőröndöd, hogy elbírd!

Ha átértél, segítséget kapsz egyből elirányítanak a szállásra és kaját is kapsz.

2022. júl. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!