Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért nem várható idén nyáron...

Miért nem várható idén nyáron teltház a Balatonon?

Figyelt kérdés
Eddig is, sőt mindig is drága és túlárazott volt mégis teltházas volt, idén jóval kevesebb a foglalás. Ez mitől lehet?

2022. júl. 4. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Teltház van. Nem kapsz szállást. Az utak, vonatok tele, a strandok zsúfolva.
2022. júl. 4. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy ezt én sem értem :))) Azt hangoztatják, hogy teltház nem lesz, közben ha foglalni akarsz ( pont ma néztük ) sok minden tele van, vagy lassan tele lesz.

Btw egy hete voltunk , tele volt a part, etkezdek is jó forgalommal működtek, direkt figyeltem. Aki akar úgy is lemegy , és igénybe vesz amit akar :)

De nyilván van egy szomorú réteg amiről nehéz tudomást venni és akiknek ez csak alom . Fele fele ismerőssel tudnék reflektálni, a fele túl drágának tartja a Balatont, a fele meg akkor is azért is megy :) A poén, hogy a kolléga nomnek említettem, hogy Balaton miatt veszek ki szabit, és kinevetett, merthogy szerinte az drága, inkább tengerpartra mennek . Nahát itt tartunk :))

2022. júl. 4. 04:05
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Nincs teltház? Nézd már meg az autópályát vagy a régi 7-es főútat péntek délután, vagy vasárnap visszafele. Mozdulni nem lehet akkora dugók vannak.

Ja persze tudjuk, mélyszegénység van és minden héten ugyanaz a 100 ezer gazdag megy nyaralni.

2022. júl. 4. 05:29
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
A szállás lett irreálisan drága, így sokan, én is, jövök-megyek, de nem alszom ott. A kaja még viselhető, Pesten se sokkal olcsóbb, a vonatra meg csak az nem kap kedvezményt aki nem akar.
2022. júl. 4. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem azért van ez a jelenség, mert a magyarok egy jó része tudatlan idióta. Nem ismeri a nagyvilágot, nem beszél nyelveket, képtelen guglizni és a saját életét alapvetően érintő dolgokra is csak bambán néz.

Azt hallja, hogy a szomszéd paraszt a balatonon nyaralt, hát ő is oda vágyik. Lehet, még hitelt is vesz föl arra, hogy túlárazott szemetekben lakjon.

De ezen nem kell siránkozni, valahol meg kell fizettetni ezekkel a nyomorultakkal azt, hogy tanulhattak volna, művelődhettek volna, lehettek volna a szépre és jóra fogékony emberek, de nekik a szar kell.

Az én verzióm szerint ezért van tele a balaton, ezért nyer a fidesz, és épp ezek miatt a szerencsétlen barmok miatt menthetetlen ez a balkáni putri.

2022. júl. 4. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
A kérdésben megfogalmazott állítás hamis, pörög a hazai és nemzetközi turizmus, háborútól, inflációtól, gorillaszeplőtől függetlenül.
2022. júl. 4. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Maximálisan egyetértek az 5-sel.

Azért valljuk be, a legtöbb magyarnak nem is való külföld, hogy ott nyelvtudás hiányában mutogasson, böfögjön, vagy káromkodjon, ha szivárványos zászlót. a magyar prolihoz a Balaton illik.

olvastam én is a sirámokat, viszont azt látom, hogy szinte az egész országban képtelenség szállást foglalni, szóval passz. az biztos, hogy az értelmesebb rétegből sokan inkább külföldre mennek, mert jobban megéri.

2022. júl. 6. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!