Mennyire éri meg lakóautóba beruházni? Milyen lehetőségek vannak?
Arra gondoltalunk, hogy vennénk legalább 2 lakókocsit, amit nyaralásra adnánk ki.
De nem látom át az egészet. Van itthon erre kereslet a kempingekben? Vagy olyat kínálni amit szabadon vontathatnak a vendégek?
Néhány éven belül, ha kivinnénk másik országba, akkor biztos sikeres lenne, de az azért nagyobb befektetés, így egyelőre csak a belföldre koncentrálnánk.
Köszönök minden infót és tapasztalat cserét! :)
"ha kivinnénk másik országba, akkor biztos sikeres lenne"
Az meg van, hogy horribilis ÉVES(!) költsége van egy külföldön telepített lakókocsinak?
+ honnan lesz vendéged folyamatosan??
(+ többféle rezsi + többféle adó + gyakran ki kell menni ügyet intézni a helyszínre, ami szintén extra költséges.)
Köszönöm, de most nem erre irányult a kérdésem! Egyáltalán nem!
Természetesen ha oda jutunk, akkor mi is kinn töltjük majd a nyarat.
De egyelőre itthon tart a vállalkozásunk, a gyerekek, és mindenképp a haszonból szeretnénk külföldre terjeszkedni.
A kérdésem továbbra is a belföldi turizmus.
Azt tudom, tapasztaltam is, hogy Horvátország és Olaszország nagyon sok kempinget üzemeltet, telepített kocsikkal. De arra vagyok kíváncsi hogy itthon mi éri meg inkább.
Eleve kevered a fogalmakat, mert hol lakóautót, hol meg lakókocsit írsz.
A lényeg, hogy drágák, egész évben viszik a pénzt és lakókocsit a kispénzűek választják akiknek már drága egy normális, komfortos szállás.
Ráadásul itthon a szezon is rövid.
De számolgassál...
Ezt nem hiszem el :D
Nem fő pénzkereseti lehetőségként szeretnénk ezzel foglalkozni. Azért gondolom, ha tényleg csak vinne, akkor nem is csinálná ezt senki.
Egyébként mi mikor külföldi lakókocsi nyaralásra jártunk, akkor nem a pénz hiánya miatt, hanem mert egy más életforma.
Nem igaz hogy csak a szegényebb réteg választja.
Barátokkal, több családdal mentünk mindig, és sokkal jobb volt mint egy apartman. Hatalmas élmény egy óriási kempingben lenni. A gyerekek szabadon mozoghatnak, az emberek baratkoznak.
Abban az egyben volt igazad hogy kevertem a fogalmakat. Erre a kiirasom után jöttem rá.
Érdemben választ nem tudtál adni, úgyhogy nem is látom át mire volt jó a kommentálásod.
Valóban semmi értelme nem volt, hogy írjak, hiszen te vagy a helikopter és mindenbe belekötsz, miközben az üzlethez meg egyáltalán nem értesz.
Ha az én válaszom nem tetszik, akkor olvasgassad a többiek válaszait...
...vagy írjál magadnak.
Na csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!