Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyire éri meg lakóautóba...

Mennyire éri meg lakóautóba beruházni? Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

Arra gondoltalunk, hogy vennénk legalább 2 lakókocsit, amit nyaralásra adnánk ki.

De nem látom át az egészet. Van itthon erre kereslet a kempingekben? Vagy olyat kínálni amit szabadon vontathatnak a vendégek?

Néhány éven belül, ha kivinnénk másik országba, akkor biztos sikeres lenne, de az azért nagyobb befektetés, így egyelőre csak a belföldre koncentrálnánk.

Köszönök minden infót és tapasztalat cserét! :)

2022. júl. 3. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

"ha kivinnénk másik országba, akkor biztos sikeres lenne"

Az meg van, hogy horribilis ÉVES(!) költsége van egy külföldön telepített lakókocsinak?

+ honnan lesz vendéged folyamatosan??

(+ többféle rezsi + többféle adó + gyakran ki kell menni ügyet intézni a helyszínre, ami szintén extra költséges.)

2022. júl. 3. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de most nem erre irányult a kérdésem! Egyáltalán nem!

Természetesen ha oda jutunk, akkor mi is kinn töltjük majd a nyarat.

De egyelőre itthon tart a vállalkozásunk, a gyerekek, és mindenképp a haszonból szeretnénk külföldre terjeszkedni.

A kérdésem továbbra is a belföldi turizmus.

Azt tudom, tapasztaltam is, hogy Horvátország és Olaszország nagyon sok kempinget üzemeltet, telepített kocsikkal. De arra vagyok kíváncsi hogy itthon mi éri meg inkább.

2022. júl. 3. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Eleve kevered a fogalmakat, mert hol lakóautót, hol meg lakókocsit írsz.

A lényeg, hogy drágák, egész évben viszik a pénzt és lakókocsit a kispénzűek választják akiknek már drága egy normális, komfortos szállás.

Ráadásul itthon a szezon is rövid.

De számolgassál...

2022. júl. 4. 11:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem el :D

Nem fő pénzkereseti lehetőségként szeretnénk ezzel foglalkozni. Azért gondolom, ha tényleg csak vinne, akkor nem is csinálná ezt senki.

Egyébként mi mikor külföldi lakókocsi nyaralásra jártunk, akkor nem a pénz hiánya miatt, hanem mert egy más életforma.

Nem igaz hogy csak a szegényebb réteg választja.

Barátokkal, több családdal mentünk mindig, és sokkal jobb volt mint egy apartman. Hatalmas élmény egy óriási kempingben lenni. A gyerekek szabadon mozoghatnak, az emberek baratkoznak.

Abban az egyben volt igazad hogy kevertem a fogalmakat. Erre a kiirasom után jöttem rá.

Érdemben választ nem tudtál adni, úgyhogy nem is látom át mire volt jó a kommentálásod.

2022. júl. 4. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Valóban semmi értelme nem volt, hogy írjak, hiszen te vagy a helikopter és mindenbe belekötsz, miközben az üzlethez meg egyáltalán nem értesz.

Ha az én válaszom nem tetszik, akkor olvasgassad a többiek válaszait...

...vagy írjál magadnak.

Na csá!

2022. júl. 4. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!