Csak szerintem nem tud élni Esztergom a lehetőségeivel?
Amilyen lehetőséget kapott a város (történelem, Duna, hegyek, Bp közel és fél óránként vonatok járnak, országhatár), egy igazi gyöngyszemnek kéne lennie, ahova özönlenek a turisták.
Ehhez képest én turistaként nem ezt tapasztaltam. Nem leszólni akarom a várost, mert nekem nagyon tetszik, de úgy érzem bőven lenne hova fejlődni.
Nem értem, miért van annyi omladozó, hulló vakolatú épület, ráadásul a centrumban. A fő utcával párhuzamos Simor János utca szerintem nem méltó egy ilyen városhoz. A vasútállomástól amíg elsétál az ember a centrumig, elgondolkodhat rajta komolyan, hogy tényleg ez az a gyönyörű történelmi város?
Tényleg nem bántásból írom, de mi ment félre ennyire, mi az oka ennek?
Szerintem nem ment felre semmi, en eddig kb negyszer voltam ott, mindig full tomeg volt. Egy etterembe is alig tudtunk beulni, ugy kellett vadaszni a helyeket.
Ebbol egyszer meg covid is volt, es meg ugyis.
Az meg, hogy vannak “rosszabb” reszei, na bumm. En ezt nem mondanam gaznak.
Nem tudom jartal-e athenban, na a legnagyobb resze valami eszmeletlenul undorito volt.
Én is úgy érzem, lehetne jobb karban a város, pláne az említett útvonal a vasútállomás és a központ között, de azért nem is reménytelen a helyzet.
Sajnos meg mindig nem heverte ki a város a Fidesz-kormány és helyi képviselői romboló politikáját és úgy látom , Hernádi kolléga alatt sem vett nagy lendületet a város.
Az utolsó rátapintott a lényegre: Hernádiék pont azt csinálják, mint anno Meggyesék, tehát kicsiben azt, amit az Orbán-kormány nagyban.
Egyébként meg nem tudom, tudom-e, hogy Esztergom az a város, ahol egy megnyitása óta veszteséges élményfürdő működik és tönkretették az ország egyik legjobb gimnáziumát, a Szent István Gimnáziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!