Miért a Balaton?
Nincs gondom vele, de döbbenet milyen árak vannak, pl. albán/montenegroi/bolgár/török tengerparthoz képest, de még egy szeptemberi görög nyaralás is messze olcsóbb.
Csak a szállás lenne 250.000 egy hétre apartmanban. Szerintem ez rengeteg, és az a furcsa hogy ezt messze átlag feletti fizetéssel mondom.
Mi az, amitöl a Balaton mégis teltházzal megy, illetve hogyan fizeti ki ezt pl egy átlagjövedelemböl élö család?
Szeretem a Balatont. Szoktam lejárni, de évtizedek óta nem aludtam ott. Egyetemi fizetésből, 0 cafeteria, 0 szép-kártya mellett nem tudom megfizetni. Olyat szoktam csinálni, hogy autóval reggel elmegyek, 1,5 ,2 óra autózás, strandolok egyet, aztán hazajövök. Általában nyaranta többször is megcsinálom ezt. Az üzemanyag még mindig jóval olcsóbb, mint a szállás.
Tehát az előnye, hogy közel van. Albániába, Görögországba nyilván nem tudnám megtenni, hogy csak leugrok és még aznap haza is jövök.
Nincs teltház most a Balatonnál, többször is hallottam a hírekben..
SZÉP-kártya miatt mennek sokan a Balatonhoz, és mert jobban szeretik, mint a hazai hegyeket, dombokat.
Lehet hajózni, vizisíelni (pl. Balatonfüreden), lehet úszni, napozni, vizibiciklizni, körbe lehet biciklizni, nem sós, mint a tenger - szóval mindenki másért szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!