Miért a Balaton?
Nincs gondom vele, de döbbenet milyen árak vannak, pl. albán/montenegroi/bolgár/török tengerparthoz képest, de még egy szeptemberi görög nyaralás is messze olcsóbb.
Csak a szállás lenne 250.000 egy hétre apartmanban. Szerintem ez rengeteg, és az a furcsa hogy ezt messze átlag feletti fizetéssel mondom.
Mi az, amitöl a Balaton mégis teltházzal megy, illetve hogyan fizeti ki ezt pl egy átlagjövedelemböl élö család?
Bocs, de még soha nem vettem ki olyan szobát vagy apartmant, amelyik nem közvetlen tengerparti volt.
Bocs, de nyaralni akarok, nem pedig kirándulni a partig meg vissza.
13
Jó hát azért balcsin sok más opció nincs.
13.
El is felejtette, hogy a Balatonon a másik opció, hogy elmegy a lángososhoz.
14-es, te sem sokat jártál mostanában a Balaton tájékán, az látszik. Különösen az északi part az, ahol gyakorlatilag egész évben változatosan el lehet tölteni az időt akkor is, ha a strandolàs nem köt le.
Én ugyan nyaralok külföldön is, de igazán remek helynek tartom a Balcsit is és ha hasonló áron tudok kihozni egy hazai nyaralást, mint egy külföldit, nem biztos, hogy az utóbbit fogom választani.
Szép-kártya elfogadóhely. Ez a tengerparton nem így van.
Még itthon van.
18. Aha... szalloda, fejenkent 15 EUR...
LINKelnéd a honlapjukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!