Miskolctapolcán a Hotel Lido szállodával kapcsolatban ki mit tapasztalt?
Az interneten nagyon vegyes véleményeket olvastam. Valaki azt írja, mindennel elégedett volt, tiszta volt minden, finomak az ételek, tervezi az visszatérést. Néhányan azt írják, nem voltak kényelmesek az ágyak, elhasználtak voltak, a fürdőszoba felújítandó, a zuhanykabin ajtaját nem lehetett bezárni és a többi. A vacsorát, reggelit nagyon dicsérik, a szobákat és a fürdőszobát kevésbé.
A booking.com és egyéb ilyen honlapokon mintha valami régi képek lennének fent, a szálloda honlapján meg más. Mintha fel lett volna újítva a hotel, legalábbis bizonyos részei biztos. Az étterem és a recepciós rész teljesen máshogy néz ki.
A honlap: [link]
A booking.com: [link]
Én csak érdeklődni szeretnék volt-e ott valaki közületek. Tényleg fel lett újítva? Tiszta volt? Működött a fürdőszobában minden?
Lido, az megvan még? Valamikor a 80-as években hallottam róla utoljára, azt hittem, rég a Juno sorsára jutott. Szerintem ez már önmagában is riasztó.
- egy miskolci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!