Mennyire "gáz", ha még Magyarországon belül se tudok elmenni pár napra nyaralni?
Én sosem értettem mi olyan nagy dolog a nyaralásban, mindenki messiásként emlegeti.
Régen sosem mentem, most felnőttként pedig szinte minden hétvégén megyek valamerre kirándulni, túrázni. Nyilván nem 1 hetes nyaralás, de pont a folytonosság miatt engem valahol jobban feltölt heti 1 nap mint fél évente 1 hét.
Én megérteném.
Nálunk nem is igazán az van, hogy nem engedhetjük meg magunknak (bár négyen élünk 350ezerből), hanem borzasztóan sajnáljuk rá a pénzt!
Ha nem lennének gyerekeink meg sem fordulna a fejünkben, hogy menni kellene valahová (mondjuk igényünk sincs rá, személy szerint az egész nyarat úgy gyűlölöm ahogy van).
10 év alatt tavaly voltunk először (1x2 és 1x3 napra belföldön), akkor is csak azért, hogy a gyerek tudjon mit mondani majd az iskolában. Amúgy egyikünknek sem volt nagy buli, a nagyobb mondta is, hogy többet nem akar olyan helyre menni ahol ott kell aludni, napi 400-450km utazás meg sok lenne minden tekintetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!