Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Na melyik városban jártam?

Na melyik városban jártam?

Figyelt kérdés
[link]

#Megyeszèkhelyek
2022. jún. 4. 17:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy mi mennyire trendi, felkapott hely. A valóság meg egy másik dolog. :-)

Olyan város nincs, ahol minden gyönyörű szép. A legfelkapottabb turisztikai helyszínektől is elég csak pár mellékutcányira elmenni, és egy egészen más, sokkal komorabb világ tárul a szemünk elé.

"ráadásul egy csöves ott hagyta a padon a felsőjèt.."

És? Mit kéne? Kilövetni a hajléktalanokat? Ennyire ne legyél már fidesznáci...

2022. jún. 6. 10:23
 22/29 A kérdező kommentje:

Hát ha rajtam múlna nem lennenék csöves kéregető koldus részeg,drogos szemtelen emberek sehol sem. Ronditják a városi látképét!

Abban nagyon igazat adok,hogy mindenhol vannak lepukkant helyek,,meg az általad említett turisztikai célpontok melletti szomszéd utcákban. Igen,ez igaz.

Visszakanyarodva Debrecenbe,azért gondolom szürreálisnak azt a várost mert olyan marketingja van mintha kacsalábon forgó szuper jó világszínvonalú város lenne. Pedig a valóság nagyon komor!

2022. jún. 6. 11:19
 23/29 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen marketingje. Az terjed róla, hogy vannak munkalehetőségek, meg hogy a fidesz durcizásból ide önti a pénzt, amióta a legtöbb nagyvárost elveszítette, de azt senki nem mondta eddig se, hogy szép város lenne. Pedig megvannak a szépségei.
2022. jún. 6. 13:26
 24/29 A kérdező kommentje:

Meg vannak a szépségei?

-pl?

Mivel van több munkalehetőség mint más szomszédos megyeszékhelyeken?

2022. jún. 6. 15:11
 25/29 anonim ***** válasza:

Piac utca tetszik, kifejezetten vonzó belvárosi rész.

Nagyerdő azért nem semmi, ritka egy ilyen hatalmas közpark, pláne állatkerttel, vidámparkkal. (Tényleg, vidámpark már csak itt van az országban...)

Nekem az is tetszik, hogy van reptér, sajnos kevés városban van.

2022. jún. 6. 15:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Déri múzeumot kifelejtettem, az is nagyon jó!
2022. jún. 6. 15:55
 27/29 A kérdező kommentje:

A repülőtér nagyon nagy mák és szabály szerinti szerencse Debrecennek.. Sajnos nem lehet az országban sok nemzetközi utasforgalmű repülőteret létesíteni 200 km-en belül.

Így pl Miskolcnak sose lesz, ha csak nem jön egy új törvény..

Szép a Nagyerdő, hazudnék ha nem, de jártál már a miskolci Majális parkban-Csanyikban? Ott is az állatkert van egyébként és mesés festői táj, és nagyon szép ismert múzeumok vannak ott is...a Széchenyi belvárosi sétáló pedig nyüzsgő hangulatos.

2022. jún. 6. 19:01
 28/29 anonim ***** válasza:

Miskolci vagyok, szóval ismerem a város értékeit, de attól még tetszenek más városok is.

Reptérből sajnálom, hogy a kis sportrepteret is sikerült kinyírni :(

2022. jún. 6. 19:47
 29/29 A kérdező kommentje:

28-as,,ez igaz, de legyünk őszinték,,ott a Szentpèteri kapuban tudott volna fejlődni a repülőtér?

Egyèbkènt már kèszül az új helye ami bővíthető a későbbiekben.

2022. jún. 6. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!