Tömegközlekedés vagy autó?
Nyilván attól függ, mikor, hová megyek.
Csúcsidőben a belvárosba dolgozni tömegközlekedéssel, a zöldségeshez banánért biciklivel, a pékségbe gyalog, a hétvégi rokonlátogatàsra a külsö kerületekbe autóval, de a heti nagybevásárlás is gyakrabban autós program, mint gyalogos.
2-es!
Nyilván jó volt egy kisebb időre, hogy ráért az ember később felkelni és nem ment el az ideje utazásra, de hosszú távon szerintem többet árt, mint használ, személy szerint én nem támogatom a home officet, de persze nem vagyunk egyformák!
Ebből a szempontból teljesen helytálló, de mivan a társasági léttel? Társas lények vagyunk, így is magasak a depressziósak aránya, home office csak rontja a helyzetet!
Én emberi oldalról semmiképp nem támogatom a home office-t! Bár nem is ez volt a kérdés!
"Szerinted munkán kívül más okból nem megy senki sehova??"
Hol írtam ilyet? Idézd kérlek!
" de mivan a társasági léttel? "
A munkatársi kapcsolat kényszerközösség, nem feltétlen velük kell társasági életet élni.
Baráti kör, hobby, család, sport...velük több időt lehet tölteni, hiszen az utazással spóroltunk.
Miota Pesten élek lassan a vezetést is megutalom🤨 ettől függetlenül muszáj autóval járnom dolgozni mert a reptér felé dolgozok, bevasarolni autóval megyünk mindig, ugyanis heti 1x szoktunk megvenni 1 hétre elegendőt akkor az autóba befer minden. Ha csak moziba ugrok be vagy talalkozok valakivel és kávézás a terv azert nem fogok autóba ülni, mert parkolot se találnék. Ha bulizni megyek akkor se szoktam gyalog mert nyilván akkor a terv már hogy iszok is, ilyenkor taxit szoktunk hívni. Már csak mesteren vagyok, és levelezőn ezért pénteken és szombaton van sulim, mióta van saját autom oda is azzal szoktam menni. De ha közösen megyunk barátom vezet legtöbbször.
Nagyon sokszor időtől függ, nyilván ami tomegkozlekedessel 1 óra autóval fel vagy negyed, sokszor ez a legfobb ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!