Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Husveti kirandulas?

Husveti kirandulas?

Figyelt kérdés

9 es 13 eves gyerekimmel elmegyünk Balatonra (siófok) húsvétkor (3tagu csalad egyedül nevelem öket )vonattal szallas kifizettem apartman /nincs konyhaja, nincs étterme /

Hogy vinnetek kajat hogy a legolcsobban tudjatok a kaja reszt meguszni? Max 25 ezret szeretnek költeni ezen a 3 napon. Hogy oldanatom meg hogy jol is erezzetek. Magatokat de ne költekezzetek tul kereten belül maradjunk. Kószónőm

2022. ápr. 9. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
12%

Nem pontosan értem a kérdést, most reccepteket vársz tőlünk a töltött káposztára és rántotthúsra, vagy valami csodamódszert, amitől nem lesztek éhesek?

A helyedben előre sütnék főznék valamit, és ott megenném. Nyugi, nem te leszel az első büszke magyar, aki az apartmanban rágcsálja el a száraz rántotthúst, ez itt a gyakorin alap dolog.

Persze a szívem szakad meg, mert valószínűleg tényleg sokat dolgozol, a lelkedet kiteszed, és tényleg ennyit ad neked ez az ország: balatont, vonatjegyet erősen túlárazva, és méltóságon aluli életet.

Azért a helyedben elgondolkodnék, vajon mindent jól csináltál-e? A megfelelő pártra szavaztál-e, aki ezt a nyomort biztosítja neked? Van-e kellő kitartásod a fejlődéshez, guglizáshoz, az olvasottak feldolgozásához?

Tudod-e, hogy az általad fizetett vonajegy+ gagyi balatoni apartman + dobozkaja árából akár a tengerparton is nyaralhattál volna ? Igen, húsvétkor...

2022. ápr. 9. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Pár éve lehetett egy ezresért enni ilyen gyerekmenü jellegűt Siófokon. Nem a parti sétányon, hanem a központban a vasútállomáshoz közel. Rántott sajt körettel, vagy hamburger, vagy bolognai spagetti ilyesmik. Nem hiszem, hogy azóta 3x annyiba kerülne. 2000 alatt szerintem találtok menüt. Sió Plazaban is körül lehet nézni. Kínai étterem pl. De aki odavalósi biztos jobban tud segíteni. Az 1-es típusú demotivációs trénereket meg kezeld a helyén.
2022. ápr. 9. 14:10
 3/7 anonim válasza:
[link] pl.
2022. ápr. 9. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm szépen
2022. ápr. 9. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló egy tapintatlan tuskó. Kíváncsi vagyok, hogy hoz ki egy tengerparti nyaralást, ilyen gyenge forinttal, gyerekek mellett. Mert ott nyilván nem opció a legolcsóbb hátizsákos repjegyet megvenni. Plusz ahova olcsó kijutni, ott általában a közlekedés/szállás/napi szükségletek a drágák. Rengeteg helyen jártam, tapasztalatból írom. Nem beszélve az egyéb rejtett költségekről, pl. személyi a 14 éven aluli gyerekeknek, biztosítás, transzfer, stb.

Mi gyerekként csak 150 km-es körzetben jutottunk el nyaralások/kirándulások alkalmával, mégis a legszebb emlékeim közé tartoznak a horgászások, a Zemléni kirándulások, kompozás a Tiszán.. Nekem nem a nyomort juttatja az eszembe, hanem a gondtalan gyermekkort, amit a szüleim erőfeszítéseinek köszönhetek. Azért a helyedben elgondolkodnék, vajon TE mindent jól csináltál-e?, mert ez az arrogáns, materiális javakat preferáló hozzászólásod nem ezt sugallja. :)

Hogy a kérdésre is érdemben válaszoljak, szerintem nem kell túlbonyolítani. Rendelhettek pizzát, ebéd után kaphatnak jégkrémet, estére mályvacukros kakaót, az esti filmezéshez csinálhattok popcort, ha van mikró.. Minden mehet, amiket szeretnek és szívesen fogyasztanak, de nem hétköznapi nálatok. Úgyis az élmény fog nekik megmaradni, egy sima szendvics is jobban esik kirándulások alkalmával. :)

2022. ápr. 9. 23:11
 6/7 anonim válasza:
Mindamellett, higy teljesen egyetértek az 5-tel, egy megjegyzés neki: a személyi ingyen van, az útlevél is csak 1250ft/gyerek.
2022. ápr. 10. 06:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én az utazás napjara csinalnék fasírtos vagy rántott húsos szendvicset. Másnap keresnék valmi menüs helyet. 3.nap ennénk szendvicset, este mef amikor hazaérnénk főznek valami gyors meleg kaját. Amugy ha otthon vagytok, akkor is költesz élelmiszerre, így annyival nem kerül többe. Nagyon jó élmény lesz a gyerekeknek tuti, attól függetlenül, ha nem a kajára költesz sokat, inkább élményeket adsz :)
2022. ápr. 15. 05:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!