Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Az osztrákok körében is...

Az osztrákok körében is népszerű a Balaton vagy inkább csak a németek jönnek ide?

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
10# öhhhhm miért is van elmaradva? Jártál te már a román tengerparton egy városon kívül az összes helyen csak 100 éves fa bódék a tető korhad a tengerpart 10 méterenként hullámzik (már nem a víz hanek a föld egyik helyen 10 méterrel bejjebb van a part mint a másikon és ez ismétlődik. Kikövezett utakról ne is álmodj sz@r idő egész nap de azért a balatonon nincs infrastruktúra
2022. márc. 13. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

11 jártál már nyugaton? Nem. Romániahoz képest jobb a Balaton, de egy osztrák nem Romániába fog

menni. Romániába én sem mennék.

2022. márc. 13. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
12# de várjál mert ne hasonlítsunk egy tengerpartot egy tóhoz főleg nem egy égeit vagy egy adriát
2022. márc. 13. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha tóhoz akar egy osztrák menni, akkor megy a Bodenitohoz vagy a Wörthseehez, és még sorolhatnam. Ahol szebb, mint a Balatonon.
2022. márc. 13. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

“ Az infrastruktúra sajnos messze el van maradva akár a Bodenssetöl, Ost-Nordseetöl,”

Már bocs, de mitől lenne elmaradva? 9 éve járok a nordseere, de kb lehet sétálni, meg birkákat nézni a deich-on.

Sehol egy jó yachtklub, semmi.

Ellenben a balatonon már 12-13 éve is voltak olyan helyek, ahová kikötöttem vendégéjszakára, novembervégi hideg után volt szauna, fürdő panorámával a Balatonra ahonnan látni lehetett a naplementét. Kockáknak wlan.

2022. márc. 13. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Ezt én sem értem rakás osztrák ismerősömnek van háza a balatonon, Pálkövén majdnem mindent memgvettek a franciák/belgák konkrétan mindenki bonjourozik reggelente. Inkább átalakult a dolog, elmennek bevásárolni, nem veszik meg a túlárazott szar lángost, bevásárolnak olcsón és elvannak a saját nyaralójukba...nem kell kivenni a horror drága putri zimmer frei t. Az az idő tényleg elmúlt, hogy a rohadt dinnyét is rásózod a keletnémetekre.
2022. márc. 17. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!