Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valaki elmagyarázná, miért jó...

Valaki elmagyarázná, miért jó és éri meg a Wellnessezés?

Figyelt kérdés

Sokan járnak, gyakran járnak.

Én nem igazán értem, de nem is adtam neki igazán próbát. De jelen állás szerint nem is akarok, csak érdekel, mások miért szeretik.

Számomra nagyjából ugyanolyan, mint otthon, annyi különbséggel, hogy komfortosabb, szebb, nem kell magadra főzni és takarítani, illetve van helyben szauna.

Megér-e többszázezer FT-ot egy-két éjszakára ott lenni, ahol 90%-ban ugyanazt tudja csinálni az ember, mint ha otthon lazulna?

És vajon az embernek hány napi keresetébe kerül a Wellnessezés? Mert nemcsak a milliárdosok mennek, hanem az átlagnál kicsivel jobb módú egyének. Ha most belegondoltam, hogy valaki keres havonta nettó 1 millió Ft-ot (az már elég jó...), neki is napokat kell dolgozni reggeltől estig azért, hogy aztán két nap alatt elherdálja egy olyan helyen, ahol többnyire ugyanazt tudja csinálni, mint otthon, csak komfortosabban.

Szerintem ez csak annyit ér, hogy ki lehet tenni facebookra meg instagramra menőzni vele, hogy volt az ember egy drága helyen, hogy a többiek orra alá dörgölje hogy jó dolga van.

Ez az én nézőpontom, lehet hogy erősen lesarkított, de éppen ezért kíváncsi vagyok arra, mások hogyan látják.

2022. febr. 28. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
P. Tündét akartam írni, bocs!
2022. márc. 1. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Ki az a P. Tünde?
2022. márc. 1. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Polgár Tünde. Polgár Árpád felesége.
2022. márc. 1. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
@8 Mennyivel jobb volt, amikor születési előjog volt a pihenés. Istenem, imádom, amikor azok sírják vissza a feudalizmust, akik pont úgy zsellérek lennének, mint bárki más.
2022. márc. 2. 10:40
 15/17 anonim válasza:

Nem lehet mindent ennyire proli módon nézni, hogy mi hány napi keresettel ér fel.

A történet egyszerű, az emberek többsége azért megy, mert élvezi. Nem azért, mert annyira irigységet akar bárkiben kelteni, hanem azért, mert élvezte.

És így ennyi a történet, ebbe nem kell többet bele látni.

Azt sem lehet nézni, hogy "ugyanazt csinálja mint otthon" mert ez nem igaz. Hiszen csak másabb egy komplett szolgáltatás mint otthon ülni, jó kimozdulni, kipihenni magad.

2022. márc. 7. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
@15 Annyiban azért lehet napi fizuhoz mérni, hogy azt ki lehessen jelenteni, hogy Magyarországon nevetségesen magasak a szállásárak. 4 nap wellnessezős dagonyázásnál jelentősen olcsóbb bejárni Koppenhágát vagy elmenni 5-6 napra egy random görög szigetre, ehhez mértek eléggé elcsúszott az ár/érték arány.
2022. márc. 7. 20:05
 17/17 anonim válasza:
100%
#16 Igen sajnos abban egyetértek, hogy itthon minden érthetetlenül drága lett, amit nem lehet sem a turisták pénztárcájára, sem a minőségre fogni.
2022. márc. 7. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!