Az első Kőbánya-Kispest sor az érkezési idő, a második a továbbindulás ideje. Tehát egyetlen átszállás lesz, Kőbánya-Kispest állomáson , erre 7 perced lesz. Nem sok, de szerencsére nem az az utolsó vonat Székesfehérvárra aznap.
2021. dec. 26. 15:22
2/7 anonim válasza:
Ez egy átszállás, az átszállási pont azért van kétszer, mert egyszer megérkezel oda, aztán továbbindulsz. Jegyet egybe kell kérni, tehát Nyíregyháza-Székesfehérvár, ez két részre lesz bontva. Lesz egy menetjegy ami lefedi a teljes utazást, a két vonat által megtett távot összeadva, meg egy felár, ami csak az első vonatra lesz, pót/helyjegy vagy gyorsvonati pótjegy attól függően, hogy milyen típusú vonattal mész.
2021. dec. 26. 15:41
3/7 anonim válasza:
Ne komplikáld túl a történetet. 5:34-kor fölülsz a Civis IC-e, amiröl 8:20-kor leszállsz Kóbányán az 1 vágányon.
Aztán átballagsz a 8. vágányhoz és fölszállsz a 8:27-kor induló fehérvári vonatra, amivel 9:39-re megérkezel.
Ennyi.
2021. dec. 26. 16:42
4/7 A kérdező kommentje:
Így értem:))
No de mégegy kérdés😅hallottam hogy elvileg nem mehetnék egyedül
Vagy ez nem igaz?
Kiskorú vagyok,bár már 17
Szóval csak azért mondták hogy ne menjek vagy mi?
2021. dec. 26. 17:03
5/7 anonim válasza:
Ez marhaság, 17 évesen nyugodtan utazhatsz egyedül, minden korlátozás nélkül.
2021. dec. 26. 17:07
6/7 anonim válasza:
Viccelsz? Sokan már áltbisk alsóban is egyedül vonatoznak suliba... eddig hol eltel?🤣🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!