Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van aki szeret Magyarországon...

Van aki szeret Magyarországon élni és nem menne külföldre?

Figyelt kérdés

Mostanában mindenki megy külföldre... Hollandiába főleg. Legalábbis az én ismeretségi körömben.

Van aki nem menne el? Ha igen, miért szerettek itt élni?

2021. dec. 19. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Szép hely, de fiatalon sajnos vagy nem sajnos oda kell menni ahol van munka és meg is becsülik. Hiába szép Pest, ha csak az albérlet elvisz 100 ezret a 200as fizuból. Márpedig aki fiatal szeretne élni. Moziba menni, kávézni, nyaralni, luxus dolgokra költeni (nem egy szakadt 20 éves Suzuki) stb. Szép hely az országunk, de nem a szépsége tart el minket, pénzből élünk.
2021. dec. 19. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Szeretek itt élni. Itt vannak a barátaim, a családom. Minden ide köt.

Szeretek utazni is. Sok helyen jártam már, de sehol se tudtam volna elképzelni, hogy ott éljek. Amik vannak problémáim, azok nem a lakóhelytől függnek.

2021. dec. 19. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Eltem kulfoldon. Itthon jobban szeretek.
2021. dec. 19. 17:28
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Hol éltèl külföldön?
2021. dec. 19. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Anglia.

Szar hely, nem Magyar embernek való.

2021. dec. 19. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyik gyerekkori barátom van kint Norvégiában. Azért a melóért amiért idehaza kapott háromötvenet azt odakint nettó két milláért csinálja. Idehaza majdhogynem vegetálni tudott abból a bérből Pesten, odakint meg belefullad a pénzbe. Én németben gyári melósként közel sem keresek ennyit de jól tudok spórolni így is. Magamfajta embernek nincs választása, muszáj kijönni ha akarok valamit az életben. Ez nem azon múlik hogy hol szeretek lenni, hát persze hogy inkább ott ahol születtem, de hazaszeretetből nem lehet megélni.
2021. dec. 19. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Én viszonylag jól megélek Magyarországon, de tudom, hogy sajnos ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Voltam Németországban, de nem éreztem azt, hogy hosszútávon eltudnám ott képzelni az életem, a munkán kívüli élet nem adná meg azt, amit Budapesten megkapok. Hiába keresnék többet, a költségeim is magasabbak lennének és hó végén lehet többel maradnék valamivel, de nekem annyit nem érne az meg, hogy feladjam a kényelmes anyanyelvi közegem. Emellett tervezek családot is alapítani és nem tudnám elképzelni, hogy külföldi nőt vegyek feleségül.
2021. dec. 19. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Négy éve költöztem el Magyarországról, amit életem egyik legjobb döntésének tartok, ugyanakkor van több magyar barátom, aki nem költözne el az országból, mert szeret ott élni (ha számít valamit, ők mind budapestiek, én is az voltam).

Egyébként Hollandiában egy munkaügy miatt én is éltem két hónapot és nagyon élveztem, nem lep meg, ha több ismerősöd számára is vonzó.

27/N

2021. dec. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!