Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Veszélyes külföldről Magyarors...

Veszélyes külföldről Magyarországra menni ezekben a napokban?

Figyelt kérdés

Én magyar vagyok, de nem élek Magyarországon, és szintén külföldi barátaimmal, akik viszont nem beszélnek magyarul szeretnénk egy napra elmenni Budapestre, és a következő nap busszal átmenni Bécsbe. Mit kell várni a most kialakult helyzettől? Busszal lehetséges az utazás Magyarország és Ausztria között? Milyen gondok alakulhatnak ki?

Minden segítség és információ jól jön!!!

2015. szept. 11. 10:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ma reggel megint le zárták a határt Ausztria felé. Hegyeshalomnál több km-es a dugó. Szóval Bécsbe nem lesz könnyű eljutni busszal Budapestről, vagyis inkább úgy fogalmaznék kiszámíthatatlan lesz.
2015. szept. 11. 10:59
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyaltalan nem veszelyes, csak kiszamithatatlan. Pont ezert most nem indulnek neki, csak ha nagyon muszaj.
2015. szept. 11. 11:27
 3/12 A kérdező kommentje:
És, ha Bécsbe Szlovákián keresztül mennénk, akkor könnyebb lenne? Úgy tudom, Szlovákiában nincsenek hasonló problémák, és a határok sincsenek lezárva.
2015. szept. 11. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Szlovákián keresztül jobban jársz!
2015. szept. 11. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, az mukodik. Budapest-Gyor-Pozsony-Becs utvonallal eddig meg nem volt gond.
2015. szept. 11. 11:38
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítséget, tényleg sokat segítettetek!

És ezt a Budapest-Győr útvonalat gondolom busszal ajánljátok, ugye?

2015. szept. 11. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Busz nem rossz otlet, de mehetsz vonattal direkt Budapestrol Pozsonyba is, azon talan nem lesz tomeg.

Azt nem tudom hogy Gyorbol jar-e busz Pozsonyba.

2015. szept. 11. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem jár.
2015. szept. 11. 12:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Ahogy néztem, Budapestről jár autóbusz Pozsonyba Győrön keresztül. Remélem jól vagyok informálódva.
2015. szept. 11. 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Pozsonyba Studentagency busszal mennek, ar-ertek aranyban a legjobb szerintem :) Onnan pedig egy Becs ora vonattal.
2015. szept. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!