Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Debrecenben vagy Szegeden...

Debrecenben vagy Szegeden vannak jobb egyetemi bulik?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én nyíregyházán vok fősulis, de voltam debrecenbe párszor a lovardába.

Hát őszintén szólva a lovarda nem volt a legjobb, lehet vannak jobb helyek, nem tudom, de debrecenbe fele olyan jót se buliztam mint nyíregyen.

Szegedről nem tudok semmit.

2010. szept. 2. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem az kellene érdekeljen,hogy hol jobb az oktatás? Az egyetem elvileg nem a bulizásról szól,hanem a tanulásról!
2010. szept. 2. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:

mindkettőről, az egyetemes évek a legszebbek mki életében:D

persze kell tanulni is, de néha bulizni is

2010. szept. 2. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Szegeden vannak a legjobb bulik!!
2010. szept. 2. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Pláne akkor mikor a buli után a Belvárosi hidon levő virágokat tartóstól együtt blahiból magukkal viszik a koleszba Újszegedre.A tanulásról kéne talán beszélni,nem bulizni,utána kivetközni magunkból a koleszban.
2010. szept. 2. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Debrecenben nincsenek jó bulik. De nehogy már ez alapján válassz egyetemet! Az oktatás viszont színvonalas.
2010. szept. 2. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:

egy szóval nem mondta, hogy ez alapján akar választani, de azért érdekelheti, nem?

nekem is volt aki állandóan mondta, hogy miskolcon,meg egerbe mekkora bulik voltak, elmentem mindkét helyre, hát nyh-hoz egyik se fogható.

itt lagalább szinte mindenki megy, tele van minden, mert egybe van minden, szinte egy külön kis világ.

Persze, hogy az oktatás fontosabb a bulinál, de azért tájékozódni talán nem bűn...

első voltam

2010. szept. 2. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Debrecenben tanulnak, Nyíregyen buliznak akkor :)

Miskolcon igenis hatalmas bulik vannak, meg több a hely is.

2010. szept. 2. 18:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ez a döntő szempont. Mindkét helyen jó a képzés, kb. ugyanolyan messze van, úgyhogy ezért érdekel!
2010. szept. 2. 18:57
 10/12 anonim válasza:
Miskolcon tanulok, itt merőben másabbak a bulik, mint Szegeden vagy Debrecenben. Ha valaki úgy jón ide, hogy nem itt tanul, teljesen máshogy érzi magát a bulikon mint aki tősgyökeres miskolci egyetemista... Ráadásul a kolikban is teljesen más a hangulat... Na mindegy, ez csak egy vélemény.
2010. szept. 5. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!