Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik városban esik a legtöbb...

Melyik városban esik a legtöbbet Magyarországon?

Figyelt kérdés

Pluviofil vagyok ami annyit takar imádom az esőt, és szeretnék olyan városban/faluban lakni ahol többet esik.

Néztem csapadék térképet de szeretném a véleményeteket kérni a településsel kapcsolatban is...

Borsodban nőttem fel szóval nem akarok oda költözni ami tele van c-tipusu szia uramokkal.

2021. szept. 17. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Gugli a barátod.:-)

2021. szept. 17. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt már nyilván én is olvastam... De azt látom hogy csak a kérdést olvastad el...
2021. szept. 17. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Alpokalja, Észak-dunántúl a legcsapadékosabb átlagban.
2021. szept. 17. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lokálisan melyik városban esik a legtöbb eső az elég relatív, kétlem hogy erről lenne statisztika.

De bizonyára az emlitett régiókban keresendő.

2021. szept. 17. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"Pluviofil vagyok"

Nem vagy, ezek pont ugyanannyira mesterségesen létrehozott és mesterkéltnek ható kifejezések, mint az elkelkáposztástalaníthatatlanságoskodásaitokért. Lehet, hogy 16 évesen ezek lenyűgözően intelligensnek tűnnek, de csak hülyét csinálsz magadból.

A kérdésre meg normális válasz nincs, csak amit már te is írtál: csapadéktérképek. Magyarország nem esős ország, így a legesősebb részek sem mondhatóak igazán annak. Alpokalján esik évi 800mm, Norvégiában meg pár környéken ötször annyi.

2021. szept. 18. 01:23
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lennél rasszista gyökér, akkor nyilván az lenne a megfejtés, hogy irány Cserrapundzsi, az a világ legcsapadékosabb települése.
2021. szept. 18. 10:50
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 Relatíve nem vagyok rasszista ismertem normálisakat csak cigány faluban felnőni szar hogy kimérgezik a kutyád meg iskolában szarrá vernek mert nem tetszel nekik. A többi rasszal meg tényleg nincs bajom.

#5 az eső megnyugtat a "szép" idővel ellentétben és ez már óvodás korom óta így van és már 21 vagyok. Persze részben igazad van de nem az az állításod hogy nem vagyok az inkább hajaz egy 16 éves magyarázkodására... És ja ha tehetném már britt szigeteken lennék vagy norvégiában esetleg izlandon de csak pályakezdő vagyok szóval még maradok 😁

2021. szept. 18. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Amugy nagyon apro mikroklimak is vannak. A Godolloi-dombsagban pl Erdokertes, annak is a fouttol jobbra levo resze olyan volt, mint a Szahara. Valahanyszor jottek a felhok, minden szomszedos kozsegben esett, akar a falu masik feleben is, ahol evtizedekig a telkunk volt, remenytelen szarazsag maradt. Erdekes lenne hallani ellenpeldat, olyan helyrol, ahol pl baromira esik. Gondolom, hegysegekben.
2021. szept. 18. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!