Akinek nincs védettségi kártyája az majd tényleg nem szállhat fel majd a vonatra és fogorvos sem mehet?
2# vagyok
Nem akartam húzatni csak közölte hogy nem csinál semmit max húz. De megnézni sem volt hajlandó addig amíg nem írtam alá a papírt hogy nem vállal felelősséget ha covidos leszek🙄
Utána közölte hogy ígyis úgyis húzná mert kb fél éve késett belőle a tömésem ami miatt szétment a fog belseje. És mindezt azért mert kösz magyar egészségügy hogy szarnak bele mindenbe amióta ez a sz*rság van...
Közfinanszírozott egészségügyben most július óta szükséges védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyeknek (kivéve gyerekek) 48 órán belüli PCR teszt + 24 órán belüli antigén gyorsteszt a sürgősséginek nem számító invazív beavatkozásokhoz (kivéve vérvétel).
Hogy a vasúton is be akarnának ilyesymit vezetni, arról nem hallottam.
---
OFF: #8-as: A fogad hónapok óta tátongott egy nagy lyukkal, ez a rendelet meg csak júliusban lépett érvénybe, és júliusban már olyan állapotban volt a fog, hogy csak húzni lehetett. Ez akkor speciel nem a rendelet hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!