A Balaton melyik részèn érdemes nyaralni, fiatalkènt? Hol vannak bulik most nyáron?
Párommal a Balatonra tervezünk menni idén nyáron. Viszont fogalmunk sincs melyik részére lenne érdemes menni, hol van több látnivaló?
Nyilván a strand miatt választottuk ezt a helyszínt de emellett fontos lenne hogy több mindent kipróbáljunk és ne legyen unalmas. Olyasmire gondolok mint pl èlmèny-vidámpark vagy bobpálya, rendezvènyek, este bulik és hasonlóak?
10:
Én mondjuk nem pontoztalak le, ha a hosszú komment a tiéd, de lásd be, nem mindenki kedveli azt a nyaralóvárost, ahová az orszag szemete gyűlik össze nyaranta bulizni. Nyilvan nem mindenkire és minden szórakozóhelyre igaz, de nagyrészt azért ez van. Nem kell nyuggernek lenni, hogy az ember ne szeresse Siófokot.
Nem az enyém a hosszú komment.
Én egy szóval sem állítottam hogy szeretem Siófokot.
A kérdés az volt, hogy hol lehet bulizni.
Erre a válasz az, hogy egyértelműen Siófok.
12:
A hol lehet buli kérdésre csak akkor valasz Siófok, ha suttyó proli szintű bulizársól van szó.
14:
Szóval betalált az ország szemete? Mondtam, hogy ha ne inged, ne vegyed magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!