Budapesthez közeli úticélt ajánlanál?
Figyelt kérdés
Csak úgy random szeretnék holnap kimozdulni valahová, hogy jobb kedvem legyen. Túrázás nem jön most szóba, inkább kifejezetten épített környezetben szeretnék sétálgatni. Olyan helyeket keresek, ami Pestről tömegközlekedéssel kényelmesen megközelíthető másfél-2 óra alatt. Kocsi sajnos most épp nincs.
Ismerem a térképet, szoktam is használni, de tippeket várok, hátha más ajánl valami szuper helyet, ami nekem eszembe sem jutna. (Szeretem Szentendrét, Vácot, Egert, Székesfehérvárt, de mindig ezekbe járok, most jó lenne valami változatosság.)
2021. júl. 16. 17:00
11/11 A kérdező kommentje:
Utólag jutott eszembe, hogy kimehettem volna Budaörsre is, mert ezer éve nem voltam :)
De mindenkinek köszi!
2021. júl. 17. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!