Budapesthez közeli úticélt ajánlanál?
Csak úgy random szeretnék holnap kimozdulni valahová, hogy jobb kedvem legyen. Túrázás nem jön most szóba, inkább kifejezetten épített környezetben szeretnék sétálgatni. Olyan helyeket keresek, ami Pestről tömegközlekedéssel kényelmesen megközelíthető másfél-2 óra alatt. Kocsi sajnos most épp nincs.
Ismerem a térképet, szoktam is használni, de tippeket várok, hátha más ajánl valami szuper helyet, ami nekem eszembe sem jutna. (Szeretem Szentendrét, Vácot, Egert, Székesfehérvárt, de mindig ezekbe járok, most jó lenne valami változatosság.)
Vác csodás, szeretem. És Vácrátóton is voltam már, köszönöm. De most nem természetbe vágyom, hanem házak közé. Külön jó lenne, ha rendelkezne az adott település valami látnivalóval, vagy szépen felújított belvárosa lenne például.
Köszi az eddigieket! Jöhetnek még :)
Hollókő, a reggeli gyorsjárat 2 órán belül ott van, direkt turistáknak találták ki.
Szeged is aranyos 1 napra, bár ott azért városon belül a legjobb helyek közül pár a városközponton kívül esik, de a taxik nem vészes árúak.
Balatonfüredre is leérsz kb. 2 óra alatt, akár busszal, akár vonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!