Budapest környékén van naturista strand, ahova fiataok is járnak?
Megjött a jóidő, és unom már, hogy csak a szoliban tudom magam mindenhol is lebarnítani, ezért arra gondoltam, hogy kimennék egyet a természetbe napozni, de nem szeretnék csak 50-60 évesek közé beülni.
Szóval, ha tudtok ilyen helyet, légyszi írjátok meg. Ha valaki fiatal jár ilyen helyre, és el tudna engem is vinni, azt külön megköszönném :)
19/L
"Ha valaki fiatal jár ilyen helyre, és el tudna engem is vinni, azt külön megköszönném :) 19L"
Pár óra alatt özönleni fognak a privát üzenetek. :-)))))
Bár szerintem ez kamu, és direkt ezért írtad ezt!
Ha a lebarnulás miatt mész oda, akkor nem mindegy hogy hány évesek vannak körülötted?
Amúgy a te korodban el nem tudtam volna képzelni, hogy ilyen helyre menjek. Nem tudom mennyire számítok öregnek, egy bő 10 évvel vagyok idősebb nálad és mostanában kezdek nyitott lenni erre a dologra.
Budapesten sajnos nincs, max pár privát helyszín. Bár ha barnulni akarsz, akkor nem értem mi bajod van az idősebb emberekkel. Hozzánk is járnak néha fiatalok, de kétségtelenül 50-60 közt van az átlag korosztály.
De ha nem csak tömegközlekedésben tudsz tervezni, akkor Délegyháza még nincs olyan távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!