Debrecenben és környékén hol van naturista szabad strand?
Azt tudom, hogy a Termálban a szauna naturista.
Állítólag a Macsi-Balcsin a monokini megengedett volt, hogy most hogy lesz, azt nem tudom.
Ha majd beindul a BMW meg a többi, akkor a sok német miatt biztos lesz nudi strand, erről már beszéltek a népek.
Én két napja voltam Debrecenben. A termálban
a szauna az nudis. De van aki törölközőbe volt. Fürdő ruha nem lehet senkin ez a szabály.Eddig csak időseket láttam... :S
27/F
2-es: Mindegyik nudi szaunában kötelező a törölköző használata - általában arra szoktak ülni - viszont a fürdőruha tilos! A zuhany alá, a merülőmedencébe mindenki meztelenül van.
A natuista strandon sem divat lepedőben napozni, ott is leginkább csak akkor használják ha le akarnak ülni, mert az alapszabály hgy csak törölközőre ülünk, nem a pucér senekünkre!
A nudi mindenkinek szabadon használható - aki betartja a játékszabályokat - és nem csak a középkorúak kiváltsága! Az, hogy a fiatalok érezhetően kevesebben látogatják, az sok mindenre vezethető vissza, de ezt most nincs időm kifejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!