Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nógrád megye miért nem felkapo...

Nógrád megye miért nem felkapott turisztikailag?

Figyelt kérdés
Pest egy órára van és sok szép hely van arra szerintem. Közelebb mint Eger, Hortobágy, Balaton...
2021. márc. 20. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten szeretem Nógrádot - pontosan azért, mert NEM felkapott, így aki nyugalomra vágyik és látványosságok tekintetében beéri kevéssel Disneyland alatt, annak tökéletes választás. És igazából erre a slow turizmusra érdemes építeni olyan környékeken , ahol elszórva helyezkednek el a látnivalók és nincs tömegek kezelésére szolgáló infra.

Például Mátranovákon a Faluhely dűlő tulaja nagyon elkapta ezt a vonalat, meg még egy-két hasonló hely van, szóval ebben rengeteg potenciál van még.

2021. márc. 21. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ti még nem hallottatok arról, hogy a világ legnagyobb hangtála éppen Nógrádban van, Kiss Tibetben. 🙏

Remélem, idén eljutunk Garábra, bár csak nyitás után lesz lehetőség, mert 2,5 órára van, és egy egész napos program.

2021. márc. 31. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!