Nógrád megye milyen hely?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 03:49
1/4 anonim válasza:
Én Salgótarjánban élek.
Nagyon szeretem, hogy sok erdő van itt, friss levegő, csiripelő madarak, sok zöld, sok virág. Szép a környék.
Azt mondják, hogy sok itt a "c". Valóban, de sok más helyen laktam már, és mindenhol ugyanez volt, szóval felesleges Győzikézni és Nógrádra ráfogni, hogy itt van a legtöbb, mert ez nem igaz.
Munkalehetőség nem sok van, nekem ez pl. mindegy, otthonról dolgozom.
Ami nem tetszik, hogy nincsenek jó éttermek, ahonnan lehetne igazán finom kaját rendelni :( Amik vannak, azok épp hogy csak tűrhetőek. Engem ez zavar itt a legjobban.
2/4 A kérdező kommentje:
1-es milyen helyeken éltél?
2020. júl. 2. 04:14
3/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Nógrádot, szerintem egy méltatlanul kevéssé ismert és látogatott szeglete Magyarországnak.
4/4 anonim válasza:
Én ott nőttem fel. Imádom azt a megyét nagyon különleges a hangulata, a feelingje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!