Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha másik városba kell utaznom,...

Ha másik városba kell utaznom, hogy tudok ott szállást találni egy éjszakára így covid alatt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A pár napi nézelődés jópár kontaktot jelent vadidegen emberekkel. Ezek elkerülése lenne a korlátozások célja."

Igen, a FELESLEGES kontakt, amikor valaki elmegy például unatkozásból shoppingolni, vagy nézelődni a plázába. Viszont az szerintem nyomós indok, hogy az ember lakást keres, mert ugye ha felveszik az új munkahelyre, akkor laknia is kell valahol....

Ezek a korlátozások úgy baromságok, ahogy vannak. Csak persze a tisztelt törvényhozók lusták voltak rendesen kidolgozni a szabályokat. Egystzerűbb mindenkinek mindent megtiltani.

2021. márc. 3. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de a kontakt az kontakt. TÖKMINDEGY, hogy azért találkozol 20 emberrel, mert shoppingolsz, vagy azért, mert határozott céllal intézel valamit. A korlátozás lényege a kontaktszám-csökkentés, akkor is, ha ez neked nem jön jól.
2021. márc. 3. 21:18
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 de nyitva vannak a boltok annyit mész amennyit akar. szerintem kicsit túl tolod ezt. Amit nyolcas ír szerintem az is fontos dolog, amire nem vonatkozik ez. Pont az a lényege a korlátozásoknak, hogy ne álljon meg az élet, amit fontos azt csinálja mindenki. Mehet hivatalba mindenhova, akkor is ha az nem közvetlenül munka.

Amúgy én meg fogom tudni oldani, hogy legyen igazolás, ha csak ennyin múlik.

2021. márc. 3. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Valami "ismerőst" kell keresni, akinél aludhatsz, azt senki nem fogja ellenőrizni. A 12-es megnyugtatására legközelebb 2 perccel korábban gyere ki a Tescoból, mint ahogy tervezted és akkor minimum egy emberrel kevesebbel lesz kontaktod. Így a kontakt szatisztikád ugyanaz marad, ha másnál alszol.
2021. márc. 3. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!