Gyöngyösön mennyire van sok panellakás?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nincs sok
Nincs annyira sok de nincs is annyira kevés
Elég sok
Nagyon sok
13 szavazat
2/16 anonim válasza:
Én Hatvani vagyok.Ha megyek busszal,és ahogy beér Gyöngyösre a 2.megállónál leszállok,ott nagyon sok van a 80-asba.Meg még egy kicsit föntebb is van pár,a rendőrség felé.Egy kevés még a főbuszmegálló körül is van.
3/16 anonim válasza:
2. A nyolcvanasban nem panelházak vannak, hanem egy korábbi technológia...
4/16 anonim válasza:
3.:Értem.Szóval az a helyes amit most írtál,és nem az amit én a saját szememmel láttam.Na inkább húzd le magad!
5/16 anonim válasza:
4: okoskodj csak, én ott lakom!
Nézd meg jobban azokat a házakat! Amikor azok épültek (Szövetkezeti út, stb.) sehol nem volt még panelprogram!
6/16 anonim válasza:
5.:Ezt én is írhattam volna,meg bárki írhatta volna hogy én jobban tudom,mert ott lakom.Inkább vegyél vissza az egódból,és másnak akard bemagyarázni a semmit,mert én az ilyenekre nem pazarlok időt.
8/16 anonim válasza:
2: ezek NEM panellakások, hanem ún. alagútzsaluzással készült betonvázas házak (válaszfalak téglából vannak belül)
[link] ,19.9207018,3a,75y,104.79h,101.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1sW9e-wmahiseqPbmuf-KhYQ!2e0!7i13312!8i6656
10/16 anonim válasza:
10: tök mindegy, hogy neked mi 8!
A kérdező konkrétan panellakásokról érdeklődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!