Mentek idén nyáron a Balatonra?
Figyelt kérdés
Azt is megírhatjátok, hogy melyik településre. 🙂2021. febr. 27. 10:11
11/18 anonim válasza:
3 ex-csajomnak van ott nyaralója. Rühellem a Balatont...pontosabban azt a sok geztit, akik ott vannak.
Suttyók, prolik, nagy arcú kölkök, MISS PITSA kiscsajok, akik annyiért xopnak, mint egy profi sulis prosti, vagy fos, vagy minőség, de POKOLIAN túlárazott kaják,...
12/18 anonim válasza:
Mivel Angliában élek, így idéne tuti nem megyünk haza, pedig Balatonlellén van egy szép nyaralónk.
13/18 Metionin válasza:
Tavaly menni akartam a Badacsonyba túrázni de a járvány miatt lemondtam róla. Remélem idén összejön.
14/18 anonim válasza:
Én megyek, de nem a partra tobzódni, hanem inkább a Balaton-felvidék falvaiban húzódok be valami pince hűvösébe.
15/18 anonim válasza:
Remélem igen.Tavasszal túrázni a Balaton-felvidéken.
16/18 anonim válasza:
jöjjön már valaki ide Siófokra is!!
17/18 anonim válasza:
Mi régen Siófokra jártunk kb minden héten, mert közel van, de aztán átszoktunk a Velencei-tóra mert az még gyorsabban elérhető. Kb 2-3 éve tart ez, hogy kb évi 2* vagyunk a Balatonon. Kár érte, én valamiért jobban szeretem Siófokot, valahogy nosztalgikusabb érzés, a fagyi is jobb ott😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!