Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mentek idén nyáron a Balatonra?

Mentek idén nyáron a Balatonra?

Figyelt kérdés
Azt is megírhatjátok, hogy melyik településre. 🙂

2021. febr. 27. 10:11
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
55 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Mi legutóbb Balatonlellén voltunk, szerintem most is az lesz a fő úti cél:D
2021. febr. 27. 10:41
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

Ami tavaly nyáron volt a Balatonnál az valami elképesztő volt, ha ez idén is így lesz, akkor nem hogy nem megyek de szerintem elkezdem a telkemet is árulni mert nonszensz.

Ott kezdődik hogy tavaly nyáron 60-80ezer forint PER ÉJ volt minden normálisabb szállás a Balcsin, azért mégis csak nevetséges hogy Tenerifén meg Hurghadában egy hétig laksz egy balatoni huszadrangú fosadék szálloda árából.

Másik, hogy miután a külföldre menést igyekeztek ellehetetleníteni, ezért undorító tömeg volt mindenhol, egymás hegyén hátán feküdtek az emberek, hónuk alatt a lángossal, kezükben a sörrel. Erre nem vagyok kíváncsi.

Ár-érték arányban nem éri már meg a Balatonra menni, hacsak nincs valami saját tulajdonod.

2021. febr. 27. 12:10
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Már most is itt vagyok, a saját nyaralónkban. 😁😎
2021. febr. 27. 12:18
 4/18 A kérdező kommentje:
Óh 3-as de jó neked.😁
2021. febr. 27. 12:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, Németországban leszünk nyáron. Szerencsére ott is van egy szép, tiszta tó.
2021. febr. 27. 13:02
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
nem mehetek olyan helyre ami nem létezik. ez olyan mintha Ausztráliába akarnál menni lol
2021. febr. 27. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
21%
1993-ban voltam ott utoljára. Legközelebb akkor megyek, ha fizetnek érte.
2021. febr. 27. 14:58
 8/18 anonim ***** válasza:
86%

Igen, megyünk.

Fonyódra szoktunk járni, onnan egy nap át szoktunk menni Lellére is.

2021. febr. 27. 15:45
 9/18 anonim válasza:
88%
Igen, de van nyaralónk és hajónk is lent. Amúgy nem mennénk, mert abból a pénzből, amennyit egy balatonozós hétre elver egy átlag család, simán lehet külföldi utat is szervezni, tenger mellé.
2021. febr. 27. 16:59
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
20 évig volt nyaralónk a Balatonnál, de már évekkel ezelőtt rájöttünk hogy az Adriánál jóval olcsóbb az élet, ezért kiköltöztünk Horvátországba. Ráadásul itt messze nincsen akkora tömeg mint pl. tavaly volt a Balcsin, és itt az élet sem szűnik itt meg augusztus 20-án.
2021. febr. 27. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!