Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért 𝐧𝐞𝐦 tudok jegyet venni...

Miért 𝐧𝐞𝐦 tudok jegyet venni a 2021-es balaton soundra? ?

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 18:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
48%

29

Mindenki érti, hogy miért veszélyes, nem kell ilyen szájbarágós módon magyarázni.

Csak már sok embernek hiányzik ez az (speciel én megvagyok fesztivál nélkül is) de sokak nehezen, várják, gyűjtenek rá stb

Amúgy elég életszerűtlen ez a "ráköhögök Marinénire" amikor mindenki maszkot hord...

2021. jan. 28. 14:46
 32/38 anonim ***** válasza:
51%

Megdörgölöd az orrod és megfogsz egy zacskó tésztát, Mari néni meg megfogja utánad.

Én meg utazni szeretek, étterembe és kávézóba járni, úszni etc, amelyeket a járványügyi előírásoknak megfelelően teljesen biztonságosan lehetne végezni, mégsem lehet.

2021. jan. 28. 14:51
 33/38 anonim ***** válasza:

32

Maszkban hogy ? Hiszen a boltokban kötelező,

le kell venned/húznod az orrodról mielőtt megtudnád "dörgölni".

Ez se valami életszerű :)

(csak poénnak szántam ne vedd magadra)

2021. jan. 28. 15:03
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Mellettem pl ma egy nénike a boltban a legalább 10-szer használt rongyos zsepkendővel dörgölte az orrát, úgy hogy lehúzta a maszkot:D
2021. jan. 28. 15:06
 35/38 anonim ***** válasza:
48%
Akkor vessen magára :D
2021. jan. 28. 15:07
 36/38 Akvamarinka válasza:
29! nem vagyok egy nagy bulizós én sem, de szeretnék évente 2-3-szor koncertre menni, uszodába még gyakrabban már az egészségem érdekében is... Amennyiben megkapnám a Covidot, beteg lennék nem mozdulnék ki nyilván, ha meg tüsszögök, köhögök akár más betegség miatt is, biztos nem úgy teszem, hogy beterítsek mást, ahogy épeszű ember eddig is így tette.Sajnos minden bizonytalan még, ezért nem árulják a jegyeket még nyárra sem
2021. jan. 31. 12:48
 37/38 anonim válasza:
Évtizedek óta járok nyaralni Zamárdiba. A szállás adó néni, azt mondta, hivatalos értesítést kaptak, hogy nem lesz idén Sound. Ez nekik az árak miatt fontos, a fesztivál idején 2x-es szállásárak vannak. A másik fesztivál, az aug. 20. ünnep köré szerveződő My Lake Balaton fesztivál még elképzelhető. A Soundot biztosan lemondták. Gondolj bele, jelenleg még nem lehet zenés táncos rendezvény sehol az országban. Tegyük fel, hogy már holnaptól lehetne (ami nincs így, de tegyük fel) még akkor sem lenne elég a hátralévő idő egy ilyen nagy esemény megszervezéséhez. A folyamatos bizonytalanság miatt el sem indult a szervezés, semmilyen szerződést nem lehetett a bizonytalanság miatt megkötni.
2021. ápr. 27. 22:45
 38/38 anonim ***** válasza:

37

te egy kő alatt élsz ?!

A soundot már kb egy hónapja hivatalosan lemondták, ki volt rakva egy csomó oldalra, és a hivataloson is természetesen.

2021. ápr. 27. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!