Miért 𝐧𝐞𝐦 tudok jegyet venni a 2021-es balaton soundra? ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 18:55
11/38 anonim válasza:
Az olimpia valszeg nézők nélkül lesz megtartva. A sound nem lesz közönség nélkül megtartva, ha mégis, nem kell jegyet venni rá
12/38 anonim válasza:
Akkor tuti megszo.pjak a fa.szt akik 2020-ra vett jegyüket nem váltották vissza, annak reményében hogy idén lesz...gondolom gyors és gördülékeny lesz ezeknek az embereknek a kifizetése :S
13/38 A kérdező kommentje:
nem értem miért hagyják azokat az embereket bulizni akiket nem érdekel a korona
2021. jan. 27. 20:52
14/38 anonim válasza:
Mekkorát lehetne veretni idén, sok embernek már felgyűlt a feszko. Kicsit kiereszteni
15/38 anonim válasza:
"nem értem miért hagyják azokat az embereket bulizni akiket nem érdekel a korona"
Azért, mert mondjuk hazaviszed nagyanyádnak, aki meghal tőle. Én is baromira unom már ezt az egészet, de pont hogy bulizni nem kellett volna, meg focimeccsre járni. Ennek az eredménye, hogy majd csak valamikor május-júniusban lehet újra beülni valahova..
16/38 anonim válasza:
#15 Max az agysejtjeid halnak meg ettől a szartól...
Már úgy látom meg is valósult.
17/38 anonim válasza:
16-os, akkor vergődjél még nyugodtan. Neked lesz rosszabb.
18/38 anonim válasza:
Én nem vergődök mert nem járok se koncertre, se meccsre de nem értem miért kell a bulizósokra meg a szurkolólra fogni a nagyik halálát....
19/38 anonim válasza:
Egész egyszerűen, mert ez az igazság.
20/38 A kérdező kommentje:
"mondjuk hazaviszed nagyanyádnak, aki meghal tőle"
Nem találkozok vele, akkor meg nem mindegy? Ráadásul bárhol elkaphatom. Saját felelősségre mehetne mindenki.
2021. jan. 28. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!