Hová járnak a családosok?
Üdvözletem mindenkinek!
Megbeszéltük a párommal, hogy idén elkezdenénk a gyerekekkel nudista strandra járni!
4 és 6 éves gyerekekkel!
Hová járnak inkább a családosok ilyen helyre?
Feltétlenűl csak legális és megbízható helyet keresünk!
A gyerekek előtt vadnudiztunk, de már inkább egy családias és legális helyre mennénk a gyerkőcökkel!
Köszönöm a válaszokat!
Gratula, vigyétek ki a gyerekeiteket a vén pedofilok közé! Én is nudiztam már, FELNŐTTKÉNT, tehát nem ezt a dolgot ítélem el, de baromira nem gyereknek való.
"A gyerekek előtt vadnudiztunk"
Sose értettem amúgy, hogy ez miért jó az embereknek. A szüleim sosem meztelenkedtek előttem, nem is szerettem volna őket soha meztelenül látni, mégis tudom, hogy mi hogy néz ki egy felnőtt emberen. Komplexusaim sincsenek a testemmel kapcsolatban, és ahogy láthatod sem szégyenlős, sem prűd nem vagyok, ugyanis magam is voltam már ilyen helyen.
"Minek kell ilyen baromságba szocializálni a gyerekeket"
mert az sokkal jobb ha ponóban lát először meztelen embert?
#8 a strandon űrlények vannak? ugyanolyan emberi testek vannak ott is, mint a tiéd vagy az enyém.
#9 aki ki akarja verni, az kiveri a fürdőruhás emberre is, ez nem ettől függ (amúgy amit mondasz áldozathibáztatás, azt ugye tudod?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!