Aki Németországban él milyen telefonfeltöltőkártyát
használ? Lebara? Párok, családosok.
Figyelt kérdés
Mi most azt használunk régóta,de havi 20 euroval töltjük,így csak egy telefont töltünk fel. Otthon elég volt 3E ft-tal feltölteni,egy évig érvényes volt,itt meg minden hónapban muszáj. Kicsit sokallom,esetleg nincs vmi megoldás h mindketten a külön telefonunkat feltöltsük 10euroval? Ebbe a 20 eurosba az a jó h 1000percet tudunk otthonra telefonálni, viszont ha csak 10 euroval töltenénk,nem tudnánk ennyit beszélni az otthoniakkal.
Milyen megoldások vannak,ti hogy csináljátok?
Meg itt kint ingyen beszélünk az összes Lebarással így.
En a SimplyTel-nél vagyok, havi 12,49 euro a dija, cserebe barkit ingyen hivhatok belfoldon (mobil+vezetekes), ingyen van az sms es 3GB adathasznalat belfoldon, 100 MB kulfoldon. Ha jol emlekszem az O2 halozatat hasznalja, tehat fontos a lefedettseg kulonben nem eri meg.
2017. máj. 5. 07:03
2/10 anonim válasza:
ja es egy honap a felmondasi ido, tehat nem kell alairni 1-2 evre.
2017. máj. 5. 07:04
3/10 anonim válasza:
Én Lebarát használok, havi 10 EUR az internet miatt. Telefonálni nagyon ritkán szoktam, ha Magyarisztánban valakivel beszédem van, azt megteszem skype-on, viberen, stb., online.
2017. máj. 5. 12:57
4/10 anonim válasza:
Hogy minden magyar a h*lye Lebarara van racuppanva :D Sokkal jobbak vannak, mint az a szerencsetlen tarsulat.
2017. máj. 5. 15:37
5/10 A kérdező kommentje:
És kedves utolsó..! Megmondanád melyek azok amelyek jobbak? És miért..?
2017. máj. 5. 16:03
6/10 anonim válasza:
Én azért használom (a rácuppanás túlzás) mert van lefedettség (ellentétben az O2-vel, lásd első hsz), még nem akartak átverni mint pl. a Vodafone, és mert a Telekom hálózatát használja, amivel eddig sosem volt problémám.
Kielégít a válaszom, vagy igazából nem is voltál rá kíváncsi, csak be akartál szólni?
2017. máj. 5. 16:08
7/10 A kérdező kommentje:
Hát a Vodafone és a Telekom minket is átvert már, szemetek az biztos, mondjuk az internet szempontjából tudom csak. Mobil és vezetékes.
2017. máj. 5. 16:57
8/10 anonim válasza:
nem beszolas akart lenni, de teny, a magyarok 90%-a nem lat tovabb a lebaranal. felbattyogsz a Check24.de oldalra es osszetudod hasonlitani a jobb tarifakat. A lebara szerintem az elso 20 talalatba se lesz...belfoldi hasznalatra (ertsd: Nemetorszagon belul) 10-15 euros havidij kozott korlatlan beszelgetes (mobil+vezetekes)/sms lehet 3GB internettel. Mellette irja melyik halozatot hasznalja, csakhogy megfelelo legyen a lakhely szerinti lefedettsegnek.
2017. máj. 5. 17:28
9/10 anonim válasza:
Semmilyet... skype. Mindenkinek van internete. Ott legalább látjuk is egymást. Ha meg 20 eurót sokallsz, akkor inkább költözz vissza, ez már a szarrágóság legalja.
2017. máj. 5. 21:34
10/10 mikeXxX válasza:
4# Azért azt aligha hiszem hogy van jobb kártya Magyarba telefonálni mint a lebara nekem bevált bár az tény ha helyben telefonálsz akkor van sok jobb is !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!