Mikor tudok Magyarországon Szállodába menni 2021-ben majd? Úgy tudom eddig a korlátozások miatt csak üzleti út miatt lehet megszállni... (A SZÉP Kártyámon le fog járni az összeg)
Oké, azt nagyjából tudom hogy vonnak le, azt még nem hogy mennyi (minimális) veszteség ér önhibámon kívül.
De jó lenne tudni tervezni,Tudni meddig tart a tiltás, gondolom ha majd már lehet, akkor mindenki "beindulna".
Kaját? Nekem szállás zseb van!
De lehet hogy van olyan szállásadó ahol megoldható... :o
Szia!
Vannak olyan szállodák akik foglalkoznak ételkiszállítással. Ott elképzelhető, hogy a szállás alzsebből is fizethesz.
Amúgy ha idén kaptad rá a pénzt azt 2022. májusig "kell" elköltened extra költség nélkül.
Nem az ideiről van szó,
Gondoltam hogy most Karácsonykor felhasználjuk, de így tolódik az az összeg ami jövőre járna majd le.
"A SZÉP Kártyámon le fog járni az összeg"
Nézz olyan helyet, ami tetszik, és van lehetőség kupont/ajándékutalványt venni SZÉP-kártyával. Sok ilyen hely van mostanában. És azokat sokszor akár már most 2021, néha 2022 végéig fel lehet használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!