Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit érdemes megnézni Gödöllőbe...

Mit érdemes megnézni Gödöllőben és Esztergomban?

Figyelt kérdés

ill még 1 kérdés:

Melyik oldalon nézegethetnék gödöllői szállásokat? Csak mert eddig csak ilyen 15ezer fő/éj-eseket láttam, ami szerintem nagyon drága egy éjszakáért.

Mondjuk, ha nem Gödöllőben, akkor Mogyoródon éjszakáznák [ott találtam normális árú szállásokat]

Köszi a válaszokat :)

2010. aug. 11. 17:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

3.: c-sssz.... xD most te nagyon okos vagy, mi? Legalább hasznos választ attál volna (N)

Először tanulnál meg írni,elég nagy paraszt vagy,honnan vagy Mucsáról? Ragozni nem nehéz.

Másodszor én is éltem Gödöllőn,nem Gödöllőben,az említetteken kívül nem sok látványosság van,max Erzsébet park.

2010. aug. 11. 20:44
 12/23 A kérdező kommentje:
Még mindig (N)
2010. aug. 11. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Gödöllőn menj el a HÉV-végállomáshoz (Ott van ahol a vasútállomás), majd keresd a Special Gyros nevű büfét. Isteni gyrosuk van, mi 40km-re lakunk, és valamikor képesek vagyunk felautózni egyért... Látnivalónak pedig ott a kastély, vagy esetleg Máriabesnyő.
2010. aug. 14. 14:11
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2010. aug. 14. 14:39
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A gödöllői Special Gyros tényleg jó :)

Esztergomban ha jártok, átmehettek gyalog a Mária Valéria-hídon, ott van Párkány, vegyetek egy fagyit és menjetek le a Duna-partra, onnan nagyon szép Esztergom!

2010. aug. 14. 22:23
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi =)
2010. aug. 14. 22:25
 17/23 anonim válasza:
100%
Bazilika és menjetek át Párkányba is ott van egy tök jópofa fagyizó ahol úgy adják a fagyit hogy dobálják =D
2010. aug. 15. 13:06
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszi neked is :)

Amúgy ugye 20.-22.-e között megyünk, ünnep van. Ilyenkor nem zárnak be az ilyen éttermek meg üzletek?

2010. aug. 15. 14:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A Várhegyen is sétálhattok és a Kis-Duna-sétányt is mindenképpen! nézzétek meg. Egom mellett lakom, úgyhogy tudom mi a szép ott:)
2010. aug. 15. 18:23
 20/23 anonim válasza:
100%

Esztergomban a bazilikát, aztán át tudtok menni Párkányba,ott van egy nagy strand :

[link] (nagyon jó hely, és általában elfogadják a forintot is)

aztán pedig Gödöllő hmm.. A kastély ami igazán szép, és érdekes látni való : [link]

és amit már előttem is leírtak, a special gyross isteni finom :D remélem tudtam segíteni

2010. aug. 15. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!