Siofok milyen hely?
Ha bulira vágysz, akkor Siófok szinte bármelyik része ami a petőfi sétányhoz közel esik kiváló számodra. Ha Siófokhoz közel szeretnél lenni, de nyugodtan szeretnél azért pihenni, akkor a széplaki részt tudom nyugodt szívvel ajánlani. Remek éttermek, szabadstradok, cukrászdák és nyugalom. Egy köpésre van mégis zamárdi és siófok is.
egy siófoki állandó lakos :)
Siófok nagyon szép hely. Rendgeteg az emblematikus épület, a sok látnivaló. Nagyon szép helyen fekszik.
Árak: nyáron értelemszerűen sokkal drágábbak a dolgok, de nem közvetlen a strandon kell bevásárolni. Télen átlagosnak lehet mondani az árakat.
Szálláslehetőségek: ez attól függ. Ez lehet az Aranyparton, az Ezüstparton, Balatonkilitin, vagy a Foki-hegyen is.
Igazábol én mint siófoki lakos azt tudom mondani, hogy nyáron az teljesen igaz, hogy a pestiek elárasszák az egész várost ami pedig dugókhoz és zsufoltságokhoz vezet. De ahogy a szezon lecseng, kiürül a város és nagyon csendes lesz.
Télen az ünnepek alatt merem azt mondani, hogy a Balaton környékének legszebb települése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!