Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Siofok milyen hely?

Siofok milyen hely?

Figyelt kérdés
Minden erdekel, tapasztalatok alapjan. Arak, szallaslehetosegek, felhozatal, programok.. koszonom szepen!

2020. nov. 30. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
14 évesen bulizni jó volt, kedves emlék. De ma pont azért nem mennék oda, mert nem szeretem a zajongó tömeget.
2020. dec. 1. 20:30
 12/17 anonim válasza:
83%
Jo bulis hely
2020. dec. 4. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Siófok és Zamárdi is nagyon szép mint az egész Balaton... de itt is megvannak a sajátosságok amiket érdemes észben tartani sokan vannak akik ocsárolják hogy “milyen drága 2 lángos 2.000 meg egy sör 700.-“ Igen. Mivel ez a déli-part és a Balaton “Ibizája” Zamárdival együtt nyáron ez a két város “a fiataloké” és a külföldiek-é kur*a jó fesztekkel Minden nyaron itt adjuk a spanokkal🤪 Balaton Sound, B My Lake, vagy mondjuk hatalmi bulik a Plázson, Scitec Muscle Beach stb... aki mondjuk falrú’ gyűnne’ az aszonnya’ mög a két gyerkőcce’ az ne ide jöjjön nekik bármelyik kis Balatoni város jobb pl: Révfülöp vagy Balatonföldvár és ott az árakkal sem vannak úgy “elszállva” a gyereknek úgy is mindegy hol fürdik nem? A 60+os Manyika néni meg se közelítse Júliusban ezt a két várost mert már a Yarisban kiesik a dauer a hajából amikor meghallja a Techno bass-t és elkezdi hogy ezek “a mai fiatalok csak inni meg drogozni járnak ide bezzeg a kapa nem fog magától dolgozni ugye Jolikám?..” na ennek a vén sza*rosnak meg valamelyik Északi-parti város való pl:Csopak...Balatonakali stb... és így a tökéletes😄
2020. dec. 6. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

Ha bulira vágysz, akkor Siófok szinte bármelyik része ami a petőfi sétányhoz közel esik kiváló számodra. Ha Siófokhoz közel szeretnél lenni, de nyugodtan szeretnél azért pihenni, akkor a széplaki részt tudom nyugodt szívvel ajánlani. Remek éttermek, szabadstradok, cukrászdák és nyugalom. Egy köpésre van mégis zamárdi és siófok is.

egy siófoki állandó lakos :)

2020. dec. 16. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Felkapott üdülőváros
2020. dec. 20. 08:35
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Siófok nagyon szép hely. Rendgeteg az emblematikus épület, a sok látnivaló. Nagyon szép helyen fekszik.

Árak: nyáron értelemszerűen sokkal drágábbak a dolgok, de nem közvetlen a strandon kell bevásárolni. Télen átlagosnak lehet mondani az árakat.

Szálláslehetőségek: ez attól függ. Ez lehet az Aranyparton, az Ezüstparton, Balatonkilitin, vagy a Foki-hegyen is.

Igazábol én mint siófoki lakos azt tudom mondani, hogy nyáron az teljesen igaz, hogy a pestiek elárasszák az egész várost ami pedig dugókhoz és zsufoltságokhoz vezet. De ahogy a szezon lecseng, kiürül a város és nagyon csendes lesz.

Télen az ünnepek alatt merem azt mondani, hogy a Balaton környékének legszebb települése.

2021. jan. 2. 13:04
 17/17 Gabesz077 válasza:
66%
Siófok, egy gyönyörű, pörgős, lüktető város. Szerintem a legjobb a Balatonnal.
2021. dec. 25. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!