Milyen hely Siófok?
Kiknek ajánlanátok, tényleg tömve van fiatallal? Milyen korosztály?
Árak?
Köszönöm ha leirjatok a tapasztalatokat, infokat!
Igen, pörgős hely.
Kb olyan mint Pesten a buli negyed.
Föleg éjszaka.
Nagy a tömeg és tele van Pestről érkezett bunkókkal.
Sokkal jobb hely a déli parton Balatonföldvár, az északi parton pedig Tihany, Balatonfüred és Keszthely.
Egy napra, kirándulásnak megfelel, de máshol keress szállást, ahol nyugi van.
Feltéve, ha nem az idióta bulituristákat akarod kerülgetni, meg az autótengert.
A 2-es válaszoló véleményét osztom, szintén helyi vagyok.
Én is helyi vagyok.Kilitiben élek,Siófok kertvárosában.Nálunk 7 ember elmegy naponta meg 4 autó úgyhogy nincs nagy forgalom,szerintem a városban sincs.
#2 Szerintem a polgármester is jó.Ismerem és nagyon jó ember.A felesége is nagyon kedves.
Te Cica, azért Kilitit ne hasonlítsd már össze a belvárossal. Szintén Kilitin lakunk, de azért tudjuk, hogy bent nagyobb a forgalom. Az, hogy előttetek elmegy 4 autó, nem azt jelenti, hogy bent is. Jártál már te a belvárosban nyáron? Amikor az autópálya körforgónál áll a forgalom, és hátul, az Aldi mögött egészen a Foki-hegyig kell kerülni minden belső kis úton, hogy bejuss valahogy?
Az elkerülő út már nagyon kellene, de a következő 10 évben erre ne is számítsunk.
Sziasztok! Én is siófoki vagyok! Én azt tudom elmondani, hogy Siófok egy remek hely... Ősszel, télen és főleg TAVASSZAL!!
De nyáron televan bunkó pestiekkel, akik lejönnek és leszarva a helyieket, itt vandálkodnak. Nyáron minden este dugó van, ugyanis az összes kerge-birka egyszerre indul meg a partról.
Nyáron élhetetlenné válik a Balaton környéke (de gondolom ezt tudják jó a déliek és az északiak is).
Hogy tömve van e fiatalokkal? - Nyáron igen, az év többi szakaszában üres a város (tehát nyugis).
Korosztály - nyáron több a fiatal
Árak - nyáron egyértelműen drága minden, de nem drágább mint pl: Füred, vagy Keszthely.
Sokan azt hiszik, hogy Siófokon csak bulizni lehet, holott ez nem így van.
Kiliti, Sóstó, Balatonszéplak és Balatonvilágos is nagyon szép és csendes hely.
Bulizni a Belváros és Szabadifürdő az ideális.
Verdict: Siófok nagyon szép és jó hely... A NYÁR UTÁN!!!
Nyáron tömve van, de erről oedig nem a város tehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!