Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen hely Siófok?

Milyen hely Siófok?

Figyelt kérdés

Kiknek ajánlanátok, tényleg tömve van fiatallal? Milyen korosztály?

Árak?

Köszönöm ha leirjatok a tapasztalatokat, infokat!

2020. aug. 18. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pörgős hely.

Kb olyan mint Pesten a buli negyed.

Föleg éjszaka.

2020. aug. 18. 20:20
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Egy borzadály. Tele van parasztokkal, akik kicsit sincsenek tekintettel a helyiekre, mert nekik ehhez joguk van, sok a balhé is. Én itt születtem 22 éve, de egy fertő lett sajnos ez a hely, mióta a mostani a polgármester van az élen. S nem csak a fiatalokkal van tömve a város, hanem autókkal is, mozdulni nem lehet. Siófokot elkerülném a helyedben nagy ívben. De persze ezt neked kell eldönteni, de én nem ajánlom, ha nyugira vágysz.
2020. aug. 23. 03:29
 3/15 Kései Sirató ***** válasza:
77%

Nagy a tömeg és tele van Pestről érkezett bunkókkal.

Sokkal jobb hely a déli parton Balatonföldvár, az északi parton pedig Tihany, Balatonfüred és Keszthely.

2020. aug. 25. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Egy napra, kirándulásnak megfelel, de máshol keress szállást, ahol nyugi van.

Feltéve, ha nem az idióta bulituristákat akarod kerülgetni, meg az autótengert.

A 2-es válaszoló véleményét osztom, szintén helyi vagyok.

2020. aug. 26. 20:46
 5/15 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Üdv a klubban, Utolsó. :D Együttérzek :D
2020. aug. 26. 21:24
 6/15 anonim válasza:
68%

Én is helyi vagyok.Kilitiben élek,Siófok kertvárosában.Nálunk 7 ember elmegy naponta meg 4 autó úgyhogy nincs nagy forgalom,szerintem a városban sincs.

#2 Szerintem a polgármester is jó.Ismerem és nagyon jó ember.A felesége is nagyon kedves.

2020. aug. 28. 22:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
2# vagyok. Persze, a hátad mögött meg jól kibeszél. Ne hallottam volna, amikor évekkel ezelőtt a szüreti felvonulásról indult haza. “Végre, nem kell látni egy ideig ezeket a kreténeket.” A kapitányságon se éppen rajongtak érte. Kiliti azért nagyon nem Siófok központja már. Viszont ezek tények, a városban a szezonban nem igen lehet megmozdulni, nincs egy elkerülő, az utak állapota is hagy némi kívánni valót maguk után. A probléma ezzel csak annyi, hogy pénz hiányra hivatkoznak mindig, ha szóvá teszi az ember nekik, de az adókat szívfájdalom nélkül behajtják az emberen.
2020. aug. 28. 22:38
 8/15 anonim ***** válasza:
29%

Te Cica, azért Kilitit ne hasonlítsd már össze a belvárossal. Szintén Kilitin lakunk, de azért tudjuk, hogy bent nagyobb a forgalom. Az, hogy előttetek elmegy 4 autó, nem azt jelenti, hogy bent is. Jártál már te a belvárosban nyáron? Amikor az autópálya körforgónál áll a forgalom, és hátul, az Aldi mögött egészen a Foki-hegyig kell kerülni minden belső kis úton, hogy bejuss valahogy?

Az elkerülő út már nagyon kellene, de a következő 10 évben erre ne is számítsunk.

2020. aug. 28. 22:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, #8. A jó öreg Fő utca megoldaná a problémát. 😕
2020. aug. 28. 22:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is siófoki vagyok! Én azt tudom elmondani, hogy Siófok egy remek hely... Ősszel, télen és főleg TAVASSZAL!!

De nyáron televan bunkó pestiekkel, akik lejönnek és leszarva a helyieket, itt vandálkodnak. Nyáron minden este dugó van, ugyanis az összes kerge-birka egyszerre indul meg a partról.

Nyáron élhetetlenné válik a Balaton környéke (de gondolom ezt tudják jó a déliek és az északiak is).

Hogy tömve van e fiatalokkal? - Nyáron igen, az év többi szakaszában üres a város (tehát nyugis).

Korosztály - nyáron több a fiatal

Árak - nyáron egyértelműen drága minden, de nem drágább mint pl: Füred, vagy Keszthely.

Sokan azt hiszik, hogy Siófokon csak bulizni lehet, holott ez nem így van.

Kiliti, Sóstó, Balatonszéplak és Balatonvilágos is nagyon szép és csendes hely.

Bulizni a Belváros és Szabadifürdő az ideális.

Verdict: Siófok nagyon szép és jó hely... A NYÁR UTÁN!!!

Nyáron tömve van, de erről oedig nem a város tehet :)

2020. szept. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!