Siófok meg úgy a balatoni városok tényleg lepukkantak vagy csak nekem tűnik úgy 7 év kihagyás után?
Tegnap voltam 7 év után először Siófokon és Balatonlellén. Ugyan nem vagyok fürdőzős típus így lehet ezért sem jött be amit tapasztaltam.
Siófokon a mólónál meglehet pusztulni a bűztől. Ez Lellén egy fokkal jobb. Viszont pl. az éttermek meg a sorok szerintem lezüllöttek. A legfullosabbnak tűnő étterem berendezése is olyan volt mintha hozzá se nyúltak volna a 7 év alatt. Persze az árak meg az egekben.
Én nem szavaztam. Köszi a válaszokat.
Szerintem lesz egy északi parti túra is úgyis felmennék a Badacsonyba és a szigligeti várna. Hatha pozitívabb élmény lenne. :)
Na igen. Siófokon a fejlesztések kimerítik a belvárost (a Fő utcát elvágva gyakorlatilag egy 4 sávos maradt, ami marha kevés szezonon kívül is a csúcsidőben, nemhogy szezonban).
Igaz, pár éve felújították a mólót és a hajóállomást, ez elég szép is lett, aztán annyi. Most a Rózsakert jön (eső után a kavicsos sétány csodálatos szokott lenni), meg az aranyparti szakasszal csinálnak valamit.
A szabadstrandok viszont szépen karban vannak tartva.
Parkolóhely az egész városban kevés.
Siófok mostohagyereke Széplak, a fejlesztések ide valahogy már nem érnek el.
Na meg a vasútállomás melletti bazársort már rég be kellett volna szüntetni. A Petőfi sétány egy részét is be lehetne zárni, kevesebb szórakozóhellyel is működhetne, és akkor a normálisabb turisták is jönnének, nemcsak a csürhe.
Főleg, hogy a Petőfi sétány év közben egy okádék, a tulajdonosok sz*rnak a rendbetételre.
Ha Balatont akarsz, a kulturáltabb részét, akkor az egész Északi-part, a délin meg Zamárditól lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!