Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Éjszaka veszélyes az erdőben...

Éjszaka veszélyes az erdőben túrázni?

Figyelt kérdés
Eszembe jutott egy ötlet, hogy el lehetne menni egy éjszakai túrára itt a Zempléni erdőkbe. Szerintetek ez veszélyes ötlet? Előre megtervezném az útvonalat is. Én mennék és egy lány barátom + vinnénk a kutyáit is (két kuvasz).

2020. nov. 20. 19:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Ha ismered a környéket, és sokszor túráztál már arra, akkor nem veszélyes.

De ha most mennél először, akkor inkább nappal menjetek.

A túraútvonalak jelzése nem mindig kifogástalan, elég ha egyszer eltévedtek, és aztán .....

2020. nov. 20. 19:17
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Éjszakára már mínuszokat mondanak.Meg kutyát csak 500m-es körzetben túráztass.
2020. nov. 20. 19:19
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktunk errefelé túrázni. Pont ez lenne az izgalomfaktor benne, hogy csak elméletben tudnánk merre akarunk menni.
2020. nov. 20. 19:20
 4/18 A kérdező kommentje:
#2: Tudom, hogy már hidegek vannak éjszaka, jól felöltöznénk 3 vinnénk magunkkkal termoszokat is. Még a kijárási tilalom előtt indulnánk el, az erdőben meg nem hiszem hogy bárki is számonkérné rajtunk a kijárási korlátozást.
2020. nov. 20. 19:21
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát bakker, pont most jut ilyesmi az eszetekbe, mikor jönnek a mínuszok...??? Szerintem nem díjazná a lány, ha ott fagynátok meg, és a mentőhelikoptert kéne riasztani... Ha esetleg nem merül le a telótok...
2020. nov. 20. 19:21
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vannak vadászok is.Simán valami vadnak néznék a kutyákat,aztán majd lesel ha kilövik őket.Szerintem maradjatok otthon,majd tavasszal induljatok el.
2020. nov. 20. 19:24
 7/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem kimondottan veszélyes. Legyenek jó lámpáitok amik kibírnak egy estét, feltöltött telefonok, a legjobb lenne GPS, öltözzetek fel rendesen, kis helyen elférő kalóriadús kaja meg folyadék.
2020. nov. 20. 19:53
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem az most is kint vagyunk, Szalajka völgyben .
2020. nov. 20. 19:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ha ha figyelsz pár dologra.
2020. nov. 20. 20:00
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Maskepp fogalmazva. Mas se hianyozna a mentosoknek most, mint ilyennel bajlodni. Szoktak ejszakai turara menni azok, akik ugy ismerik a turazast magat, mint a tenyeruket, es amugy nincs Covid tetozes.
2020. nov. 20. 20:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!