Merre lenne érdemes költözni?
Szeretnék Budapestről elköltözni.
Veszprém megye, Zala megye, Somogy megye, Vas megye játszik a leginkább de sajnos eddig azért nem volt lehetőségem alaposan, ott élés céljából felfedezni ezeket a megyéket.
Kedvező árú, vidéki hangulatú kis paraszt ház érdekel, természetközeli helyen tehát akár erdő, mező közelében.
Mely településeket tudnátok ajánlani ahol azért munka lehetőség is van , vagy ha nem is közvetlen ott akkor kisebb ingázással?
Szóval a kérdés inkább arra irányul melyek azok a települések amik gyönyörű természeti adottsággal rendelkeznek, csend nyugalom övezi? De ugyanakkor kilométerben nem olyan nagy táv egy nagy(obb) város?
Vas megye nyugati része. Ezek közül az a legjobb.
Talán még Veszprém de Bas annál is jobb
Jujjj, Csobánkával csak óvatosan!
Gyönyörű a környezete, de sajnos elég nagy a brazil népesség száma...
Én Veszprémben születtem és laktam sokáig, utána mi is egy város melletti faluba költöztünk. A város gyönyörű, biztonságosnak mondható és viszonylag el is lehet helyezkedni, bár ez nyilván attól függ mit szeretnél dolgozni. (komolyabb multik pl. nincsenek). Szórakozóhelyek a városba nem igazán vannak, inkább Balatonfüred népszerű bulik szempontjából.
A Balaton környéki falukba elég nehezen és drágán lehet ingatlant vásárolni. Ezen kívül szőlőtelepítési kötelezettség van a legtöbb helyen, ami plusz macera. Viszont Herend irányába (Bánd, Szentgál), illetve a Bakony felé (Kádárta, Gyulafirátót, Eplény, Zirc) lehet érdemesebb nézelődni. Ott kedvezőbbek az árak, a közlekedés pedig ugyanolyan jó autóval és busszal egyaránt. A Zircen túli bakonyi faluk elég csendesek, viszont arra a buszok is kevesebbet járnak. Nem tudom, hogy gyerek van/lesz-e a jövőben, de iskolába járás szempontjából nem túl kedvező. Viszont ezek a helyek tényleg gyönyörűek és nyugodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!