Gyakori eset hogy taxit hívsz, megígéri hogy jön és mégse ér oda?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 11:42
1/13 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán nem szoktam taxit rendelni.
2/13 anonim válasza:
Egyszer fordult elő eddig velem.
3/13 anonim válasza:
Rengeteget taxizom (szinte mindennap) és soha nem volt még ilyen. Egyszer, amikor itt volt az Erdogan és minden le volt zárva, akkor emlékszem hogy vagy 20 percet álltam kint a József nádor téren, na és akkor hívtak hogy sajnálják de nem fognak ideérni, hiába ígérték meg.
4/13 A kérdező kommentje:
Magyarul általában ilyen akkor van ha kamugyanús az ügyfél? Tehát ha normális ügyfélként rendelek akkor nem fognak átbaszni? Jóesetben..
2020. okt. 7. 13:43
5/13 anonim válasza:
De miért ****nának át? Nem érdekük.
6/13 A kérdező kommentje:
Google értékeléseknél sok taxitársaságnál olvasni hogy megrendelik és elfelejtenek jönni...
2020. okt. 7. 15:08
7/13 anonim válasza:
A google értékeléseknél az ilyen kommentek nem igazak, hanem ha valakinek nem szimpatikus az adott taxitársaság vagy pl kitette a soför, mert részeg volt vagy egyéb okból nem volt elviselhetö, akkor kiír egy ilyen "értékelést", hogy bosszút álljon rajtuk.
Gyakorlatilag nincs olyan, hogy a megrendelt taxi nem jön, kivéve nagy ritkán, ahogy a 3-as írta, amikor a forgalmi viszonyok miatt akadályoztatva van, de akkor meg - szintén, ahogy a 3-as írta - jelzik, hogy probléma van.
8/13 anonim válasza:
a társaságoktól büntetést kapnak a taxisok ha ilyet csinálnak, és egyébként sem érdekük, mert ebből élnek.
9/13 anonim válasza:
Szerintem google-on a rivális taxiscégek húzgálják le egymást.
10/13 anonim válasza:
De amúgy rendelhetsz applikáción keresztül és ott azonnal kapod a visszaigazolást, látod hogy ki jön érted, milyen autóval, mi a telefonszáma, etc., és akkor nincs ilyen jellegű probléma, hogy "elfelejt jönni". Vagy ha van akkor számonkérhető. (És ha mondjuk ottfelejtesz valamit a taxiban akkor sem utolsó hogy nálad van a sofőr száma és nem a központot kell hivogatni, azzal marha értékes percek tudnak elveszni:)). Én a City Taxi meg a Bolt app-ját ismerem, City elég basic de teszi a dolgát, a Bolt meg mint anno az Über volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!