Lehetséges ilyen eset?
Szeretnénk Brazíliába menni, de csak három átszállással van, járat fortaleza-ba.
mennyi az esély arra, hogy szinte nulla angol tudással, elkeveredjek, vagy lekéssem az átszállásos gépet?
honnan tudom hogyha leszállok hogy merre kell mennem?
írjatok légyszi.
köszi.
én csak az értelmeseket kérdezem, ez fontos lenne.
casláddal mennénk, családtaghoz.
Uhh...3 átszállás, az durva... De miért Rioból, vagy SPböl nincs közvetlen járat (Natal-nál kell átszállni?)?
Nem tudsz elkeveredni a beszállókártyán mindig rajta lesz melyik terminál, ahol a váróban a monitoron kikeresed a járathoz tartozó kapuszámot és odamész. A terminálhoz az egész reptéren a fejed fölött kb 10 méterenként nyilaznak h mi merre van. Arra kell vigyázni, hogy egy-egy reptér elég nagy legyen 2 óra átszállásnál legalább a két járat között!(pl ha Párizsban szállsz át, vagy Frankfurtban, ellenben Lisbonban nem olyan vészes.
Angolul amúgy se kell beszélned, ha keresel egy terminált kaput, megmutatod a beszállókártyád, az alapján már bárki segíthet. Az angol max akkor kell, mikor hozzák az ételt a repülön, és esetleg nem beszélsz portugálul... Megkérdezik milyen menüt kérsz, mit kérsz inni, stb.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!!!!!!!!!!
Hálás vagyok, most már egy kicsit megnyugodtam.
én nem attól voltan berezelve hogy lekésem vagy valami, hanem attól, hogy nem megy a zátszállás, és azért késem le, mert akkor az kegyetlen macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!