Meddig őrzik a hotelban a talált tárgyakat?
Figyelt kérdés
Vagy ez a takarítótól függ? Ha mondjuk elhagytam egy memóriakártyát, akkor a takarítót vagy nem érdekli és kidobja vagy félrerakja hátha jelentkeznek érte? Ha igen, meddig tárolják?2020. szept. 2. 07:07
2/10 A kérdező kommentje:
ÉS pedig mitől?
2020. szept. 2. 07:28
3/10 anonim válasza:
Milyen hotel, milyen takarító.
4/10 A kérdező kommentje:
Megszálltam egy hotelben és elvesztettem a szobába a memóriakártyámat. A takarító vajon kidobta vagy megőrzik a talált dolgokat és félrerakják, hátha jelentkeznek érte?
2020. szept. 2. 08:02
6/10 A kérdező kommentje:
de mégis mitől????
2020. szept. 2. 08:05
7/10 A kérdező kommentje:
Van aki kidobja és van aki leadja a recepción?
2020. szept. 2. 08:06
8/10 anonim válasza:
Vagy megtartja magának...
De telefonálj oda, egy kérdést megér, hátha megtalálták és leadták.
9/10 anonim válasza:
Attól függ, mit értünk a talált tárgy alatt. Egy pici memóriakártyát lehet, hogy észre sem vesz, és felsepréskor kikerül a szemetesbe.
De egy komolyabb tárgyat, pl. laptopot biztos nem dobnak ki, valószínűleg utánad telefonálnak, elvégre becsekkoláskor megadod az adataidat.
10/10 anonim válasza:
Hívd fel őket! Én egyszer egy töltőt hagytam egy szállodásban, az persze jóval nagyobb.
Kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!