Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Érdemes-e októberre tervezni...

Érdemes-e októberre tervezni várlátogatást valahová? Esetlegesen 1 ott töltött éjszakával?

Figyelt kérdés
Eddig mindig csak nyáron utaztunk, de ezen a nyáron kimaradt, csak októberben tudnánk pótolni. Ajánlanátok uticélt is? 3 gyermekkel mennénk.

#várlátogatás #Őszi utazás
2020. aug. 22. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Eger?
2020. aug. 22. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Ebben a retek orszagban nem.
2020. aug. 22. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, 2-eske melyik retek országban van, de Magyarországon abszolút érdemes. Akár egy egész kört is tehetsz a Zemplénben: Regèc, Boldogkőváralja, Füzér, Sárospatak várai mind gyönyörűek, nem beszélve a természeti környezetről. Ráadásul kalandpark és kisvasút is van a régióban, ami gyerekkel utazva szempont lehet. Amivel számolni kell, az a köd: októberben már hosszabb ideig meg tud ülni a völgyekben.
2020. aug. 23. 05:49
 4/5 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Igen, érdemes, nekem kedvencem Szigliget vára, a Balaton mellett, onnan a legszebb a kilátás, aztán a Füzéri vár is csodás, ezenkívül szép még a Cseszneken lévő vár (Veszprém mellett), valamint Somoskőújfalu vára (Salgótarján közelében, a szlovák határ mellett , de még a magyar oldalon).
2020. aug. 25. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
70%
Bükk, Mátra, ott is vannak várak, szép történelmi épületek, és gyönyörű a táj, az őszi erdők. 1 nap nyilván kevés hozzá, de érdemes akár egy részletet megnézni belőle. 1 hétre vannak kiváló vendégházak, de szerintem van egyéjszakás szállás is. Viszont a kullancsokkal vigyázni kell!
2020. aug. 30. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!