Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Ferihegyi repülőtérhez...

A Ferihegyi repülőtérhez melyik a legközelebbi bevásárlóközpont? Mennyi időre van a repülőtérről?

Figyelt kérdés
Vidéken lakunk,a fővárosunkba szinte sohasem járunk,de most el kell mennünk az egyik ismerősünkért a repülőtérre.Kitaláltam,ha már megyünk menjünk el bevásárolni ruhákat,hiszen a környékünkön a piacon és a kínin kívűl szinte semmilyen bolt sincs.Mindig Pécsre járunk vásárolni,de olyan jó lenne ha H&M,Tally Weil vagy Zara üzletekbe is ellátogathatnék,hiszen Pécsen sajnos nincs egy sem.
2010. aug. 5. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:

talán az Europark, bár az pici és ilyen nagyobb üzletek nem is nagyon vannak. Örsön van még az Árkád, bár az már messze van.

vagy a Westend a nyugatinál. kocsival vagy bkv-val vagytok?

amúgy Ferihegytől szinte minden kiesik :)

2010. aug. 5. 09:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Kocsival.:)

A Westend kb. mennyi időre van?

Tudom sajnos,hogy kiesik,de lehet,hogy 3 évig megint nem jutunk ilyen közel Budapesthez:D

2010. aug. 5. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Legközelebb a Ferihegy Market Central van, de ott pnt olyan üzletek nincseek, amit írtál. Van C&A, Vögele, Tesco, Müller, stb.

Amiket írtál, az az Árkádban van vagy az Aréna Plázában. Talán az Arénába tudtok legegyszerűbben eljutni a reptértől. A Westend szerintem egy kicsit messzebb van, bár nem néztem meg térképen.

Az Aréna a Keleti pu.-nál van, az Árkád az Örs Vezér téren.

2010. aug. 5. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek majdnem mind marha messze vannak... egy megálló a 200as busszal Vecsés-Nyugat, ott van valami bevásárlóközpont. Nem egy pláza, de azért nem rossz.
2010. aug. 6. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Azzal kezdtem! Az a Ferihegy Market Central...
2010. aug. 6. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Az Arénát választottam:)
2010. aug. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!