Gyulán van valamilyen pláza, vagy nagyobb bevásárlóközpont? És esetleg valami jobb szórakozóhelyet is ajánlanátok (címmel együtt)?
Figyelt kérdés
Ott fogunk nyaralni pár napot, és ezért érdeklődöm.2009. jún. 9. 16:21
1/4 anonim válasza:
Szia!Gyulán nincs pláza,de vannak jó butikok a sétálóutcán.Békéscsabán van a Csaba Center:5600 Békéscsaba Andrási út. 37-43
jó szórakozóhely:Lido Club
5700 Gyula, Városház utca 1. vagy Hídfő Club 5700 Gyula Bodoky utca 1
2/4 anonim válasza:
Az első ami beugrott a kérdéssel kapcsolatban:
"pesti gyerek lemegy vidékre és meghal pláza nélkül?". Bocs hogy off, csak ez ugrott be :D
3/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak nagyon szépen köszönöm a választ! :)
A másodiknak úgy szintén hálás köszönetem a hasznos hozzászólásért... Igazából baromira nem érdekel a véleményed :D Mellesleg nem pesti vagyok, csupán a látnivalók, nevezetességek mellett (aminek már UTÁNANÉZTEM), kíváncsi voltam a vásárlási lehetőségekre is.
2009. jún. 10. 08:39
4/4 anonim válasza:
háttigeen a bazár az kell...:P én is így vagyok vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!