Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi lesz ha nem fizetem ki?

Mi lesz ha nem fizetem ki?

Figyelt kérdés
A szállás.hu-n foglaltam egy apartmant. Nem tudtam megjelenni az utazásnál és el is felejtettem lemondani. A szállás írt egy emailt,hogy utaljam el az összeg felét 24ezer ft-t. Mert nem mondtam le és nem jelentem meg. Joga van ķérni az összeg felét? Mi történik,ha nem utalom el? Nincs megadva csak a címem meg az emailom
2020. aug. 19. 22:57
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Csak kiírom mindenki vigyázzon egy adott szállással egy csoportban ahol szállásokat szoktak véleményezni. Hamár nem válaszolnak. Gusztustalan egy szállás.

Jó lehet hibáztam de ilyet még sehol nem tapasztaltam pedig sokat utazok és volt egy pár szállás amit elfelejtettem lemondani egyik se írt ilyen emailt.

2020. aug. 20. 09:15
 12/33 anonim válasza:
81%
Majd válaszolnak. Lehet nem 10 perc alatt ahogy elküldted hanem a nyitvatartási időben valamikor amikor eljutnak a te leveledhez, hogy elolvassák. Vannak fizetős emberek akikkel fontosabb dolgozniuk hogy eltartják a családjukat MERT ŐK FIZETNEK! te meg egy tolvaj senkiházi vagy és még ugráljanak körül téged, mert 10 perc után nem reagálnak?
2020. aug. 20. 09:26
 13/33 A kérdező kommentje:
Tolvaj senkiházi a jó édesanyád aki világra hozott!Te még nem felejtettél el semmit? Elfelejtettem igen sajnos sok dolog közbe jött igen,de dögöljek meg miatta igaz..??Bezzeg hívogatni tudtak amikor nem jelentem meg ...
2020. aug. 20. 09:34
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem, ezt hogy lehet elfelejteni, de nem vagyunk egyformák.

Minden szállásfoglalásnál ott van, hogy meddig lehet ingyen lemondani (nem is mindet lehet). A szállás.hu-n fel van tüntetve és a visszaigazolásban is szerepel, hogy attól függően, hogy mennyivel előbb mondod le, mennyit kell fizetni. Még jól is jártál, mert a legtöbb helyen ha utolsó nap mondod le vagy csak nem mész el, akkor 100%-ot kell fizetni.

Írhatsz negatív véleményt ezelőtt, de csak az fog belőle kiderülni, hogy nem olvastad el a feltételeket se foglalás előtt, de a visszaigazolásban. A szállás nem hibázott, ők leírták, mik a feltételek.

2020. aug. 20. 10:24
 15/33 A kérdező kommentje:
De miért nem válaszolnak az emailra? Hívni tudtak azonnal? Azt írták a következő munkanapon elkészül a számla . Most akkor hogy fizessem ki ? Nem számlaszámra kell utalni.. ?
2020. aug. 20. 10:30
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Kellene már egy feketelista az ilyen trógerekről!
2020. aug. 20. 11:53
 17/33 A kérdező kommentje:

Büdös nekik válaszolni. Jó lehet én is hibáztam. De így még sose jártam. Nem egy luxus helyről van szó egy ócska kis szállás. De addig bezzeg tudtak hívni. Mostmár hogy nem vagyok fizető vendég le se szarnak. Remélem patikára költi majd a pénzét...akinek lehet mindenkinek szét fogom kürtölni milyen hely ez. Kiváncsi vagyok mikor küldi a számlát. És ha nem küldik akkor mit csináljak?

Legközelebb csak kamu címmel és telefonszámmal fogok szállást foglalni...ezt amúgy lehet?

2020. aug. 20. 12:08
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak valami kis magánszállás, akkor simán lehet, hogy augusztus 20-án délelőtt nem nézegetik az emailejeiket. Mikor én hasonló helyen foglaltam, és előtte valami miatt emailezgettünk, írták is péntek délután, hogy h-p 8-16 óráig válaszolnak. Ünnepnap van, nyugi, majd hétfőn kiállítják a számlát és elküldik, te meg tudsz fizetni.
2020. aug. 20. 13:17
 19/33 A kérdező kommentje:
Persze utána meg rámverik majd a kamatjukat ezekből kinézem
2020. aug. 20. 13:22
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kamatot? Kezdem azt gondolni, hogy trollkodsz. Megmondták, hogy 50%-ot kell kifizetned, ami 24 ezer forint. Mi kamatozna ezen szerinted? Még ki se állították a számlát.
2020. aug. 20. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!